måndag 3 maj 2010

grekiskt valfläsk på svenska

Verkligenheten förskräcker, nu när de rödgröna valmutorna duggar tätt så går det inte annat än att tänka på varför Grekland är i det läge de är - jo just valfläsk. Alla partier har idogt mutat väljarna för att komma till makten. Hur kan snittpensionsåldern annars vara ca på rekordlåga 53 år, vissa kan gå i pension redan vid 45!!!!!

Extra månadslöner osv - det låter kanske främmande för oss i Sverige, men betänk det rödgröna löftena om regn av miljarder och åter miljarder över landet, taskigt underbyggda kalkyler och svammel om att de rika skall vara med och betala. Dels är man rik om man tjänar över 40 000 i månaden och sen låter det som om man nu inte betalar någon skatt, men med Teknokraten Östros vid rodret så skall dessa smitare som tjänar 40 000 eller mer inte längre klara sig undan utan nu skall de VARA MED OCH BETALA???????????!!!!!!!!!!

Tydligen skall dessa bekosta alla rödgröna reformer, problemet är att då räcker det inte ens om de betalar 100% i skatt.


SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD DN DN DN DN DN DN EXP EXP GP GP DPS DPS EXP

3 kommentarer:

 1. Håller med - varje dag sedan en vecka så har de rödgröna hittat miljarder de utlovar till alla och en var

  SvaraRadera
 2. Du måste läsa på lite bättre innan Du ger Dig på att blogga. Genomsnittlig pensionsålder i Grekland för män är 60 år, för kvinnor 59 år. Lita inte på allt Du hör i svenska media. Den rapporterar vad den vill att Du ska höra.

  Visst, greker, italienare...och många tyskar har 13 eller 14 månadslöner. I Grekland och Italien är dock reallönerna betydligt lägre än hos oss, medan man i Tyskland inte har samma semesterlönesystem som vi.

  SvaraRadera
 3. ja och 60 respektive 59 är på tok för lågt för banan Grekland. Höj till 65 !

  SvaraRadera