söndag 1 augusti 2010

När demokrati blir ett brott

En diktator svara så som det anstår en diktator, dvs han förstår ingenting av omvärlden och utgår ifrån sin syn på världen och på makt. När Eritreas marxistiska diktator handgångne man försöker förklara varför Dawid Isaak sitter fängslad och varför ingen rättegång hållits så blir det med deras skruvade utgångspunkter om hur världen ser ut säkert begripligt för dem, men för oss övriga så är det bara diktaturens kreatur som svamlar och försöker rättfärdiga ett brott


SvD SvD DN DN DN

3 kommentarer:

 1. Brottet är alltså för allvarligt för att det ska kunna gå till en domstol som ska avgöra hur allvarligt brottet är... Säger man sådana cirkelresonemang så har man inte förstått någonting av hur ett domstolsväsende är tänkt att fungera.

  SvaraRadera
 2. Eritrea kämpar för rättvisa, och regeringen i Eritrea vet exakt hur världen fungerar nu och det är det de kämpar emot. Tiden där väst världen dikterar fatiga länder är på väg att upphöra. Eritrea tar täten i kampen mot det som har förlamat Afrika. Andra Afrikanska länder kommer följa Eritreas fotspår. Där med kommer vi bevittna slutet av neo-kolonialismens epok.

  SvaraRadera
 3. Har missat detta förut
  men det här var en av de roligaste kommentarerna jag fått

  SvaraRadera