torsdag 29 juli 2010

Låt någon annan dö

Inte kan många Svenskar se sig som sympatisörer till talibanerna, men att tycka att vi skall aktivt skydda världen och speciellt Afghanerna mot dem, är det helt tydligt färre som tycker, enligt den undersökning som presenteras i Aftonbladet idag.

Det borde ju kunna skötas av några andra eller hur!! USA brukar ju skicka folk överallt och de är ju redan där med massa soldater, dessutom så är det helt enkelt lättare att klaga på USA än på sina egna soldater, hör man till Ohlys gäng så är ju dessutom hela USA och vad landet står för ett riktigt banditgäng, vilket gör det ännu bättre att de gör vårt skitgöra och som alla vet så är krig just ett skitgöra och då blir det fel och därmed öppnas dörren för att ropa USA mördare, tacksamt för viss.

Men som jag skrivit tidigare, tycker man att det är ok att flickor inte får gå i skolan att befolkningen inte skall få tillgång till sjukvård, att kvinnor inte skall ha några rättigheter och tvingas leva som livegna så är det ok att tycka att vi skall dra oss ur Afghanistan, för Afghanerna får ju skylla sig själva för att de är födda just i Afghanistan eller hur!!


intressant är dock är att Mona Sahlin nu Afghanistan sett verkligheten och inser att det inte går att sätta ett slutdatum för den svenska insatsen, ska bli kul och se hur hon förklarar det för Ohly


AB DN SvD


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar