lördag 11 september 2010

SD har fått en elak tank att hålla i handen

Den lätt koleriske och inskränkte Pia Kjaersgaard anser tydligen inte att hennes egna regler gäller henne utan endast gäller andra, men det är ju så hon och hennes parti byggt sin världsbild, så varför förvånas. Så när hon anser att Mona Sahlin inte ska blanda sig i danska förhållanden så ska Pia tydligen blanda sig i Svenska valrörelser.

Men vad tänker SD? Ska de låta en person som talar ett obegripligt språk, har en negativ inställning till vårt land, agera stödtrupp till sitt renrasiga parti, vi kanske kan ana en gryende pragmatism, och ett närmande till verkligheten,

Men det är knappast troligt

SvD SvD DN Exp SvD GP AB

12 kommentarer:

 1. Hahahaha!
  En till som har panik!
  Det blir mer och mer uppenbart för mig att jag röstat rätt.

  SvaraRadera
 2. visst man får tycka vad man vill, och bara man är myndig så får man rösta, nu krävs det dock lite mer av invånarna om en demokrati skall bestå. att som lille "Anonym" tydligen välja SD för att andra inte gillar partiet visar tyvärr enbart på det att alla inte lever upp till den mognad och insikt man bör kunna kräva av de som nått den åldern då man får rösta

  SvaraRadera
 3. men är det verkligen rätt metod att ständigt angripa sdare med att , kalla dom dumma, outbildade, bönder, rasister, nazister, idioter, barnungar mm mm . angrip istället deras politik, på vilket sätt blir Sverige fattigare med färre invandrare. Kom med fakta ni som angriper sd är faktiskt värre än de ni angriper, på att förakta och hata era medmänniskor.

  SvaraRadera
 4. alla oavsett etnisk tillhörighet, oavsett religion, oavsett politisk tillhörighet, som inte orkar tänka och väljer enkla lösningar.
  är ett hot mot vår demokrati. demokratin kräver engagerade medborgare, och inte de som tror på Vänstern, Sverigedemokraterna,Piratpartier, mfl små ytterlighetspartier

  SvaraRadera
 5. "demokratin kräver engagerade medborgare". Ja, då är det ju jättesmart att ta hit muslimer vars religion är okompatibelt med demokrati och jämställdhet.

  Tänk efter - SD är ansvarsfullt, inte fientligt. /Rickard.

  SvaraRadera
 6. Hej alla ni som tror att SD ska rädda Sverige,
  som Hitler har räddat Tyskland.
  hoppas att ni tänker två gånger innan ni slänger ert röst till SD.

  SvaraRadera
 7. Okompatibelt ! Nytt ord och roligt också. Men tyvärr har du rätt också. Islam är som du säger okompatibelt med demokrati och jämnställdhet.
  Danskan får väl ha synpunkter på Sverige, om hon vill. Vem ska hindra henne och med vilka argument ?
  Läs kadawerhielm.wordpress.com !

  SvaraRadera
 8. Så fortsätt att ösa in människor från andra länder till Sverige.. då blir det bättre.

  SvaraRadera
 9. Så där, röstat och klart!
  Det blev SD denna gång, bytte från S.

  SvaraRadera
 10. jag tänker defenitivt rösta på sd.Desto mer hot och desto mer negativ sd propaganda gör
  mig ännu mera sverigedemokrat.Fy fan om 30år är Sverige hel muslimskt o dom jävlarna har säkert tvingat in shariialagar i svensk lag.
  Nej upp till kamp mot dom moderna nazisterna o judehatarna muslimerna imorgon är det försent.
  Å då menar jag politiskt rösta på rätt parti! Sverigedemokraterna!

  SvaraRadera
 11. Jag är en vanlig svenskfödd "tant" som kommer att rösta på SD.Jag är varken rasist eller kriminell,däremot förvånad över vilket hat SD bemötts med.Jag röstar på SD eftersom Sverige inte har en outtömlig skattkista att ösa ur,självklart kostar invandring stora pengar,det kan inte vara meningen att våra äldre ska ha det dåligt på bekostnad av "nyinflyttade" våra ungdomar bli utan lägenhet ,för att "nyinflyttade" får förtur etc och försök fatta : dom vars religion är islam kommer ALDRIG att integreras (integreras = smälta in ) Därför att vårt sätt att leva inte tilltalar dom,bara en sån struntsak som kortkorta kjolar , TROR du verkligen att folk som tycker att kvinnor ska bära huvudduk tycker att det är ok ?

  SvaraRadera
 12. Nu är det så att förtryck är alltid av ondo, vad ni stackare som valt att inte använda den hjärna ni har och slängt bort er röst på SD kan jag bara säga, använd ert huvud nästa gång, för det Sverige som SD vill ha är jag rätt övertygad om att de flesta av er egentligen inte vill ha.

  Ett lutet förtydligande för er som inte ser ut att förstå, att vara emot SD betyder inte att man är för burka osv

  läs mitt blogginlägg http://asikteromallt.blogspot.com/2010/08/infor-krav-pa-burka-for-alla.html

  SvaraRadera