lördag 23 januari 2010

Monas knep gick hem

Monas väska – kan någon tro att den inte stod där den stod utan mening, nej den var placerad där av rent marknadsföringssyfte, det är ju knappt så någon ser vilka som är på bilden och allt man pratar om är MONAS väska, alltså så nämns hon och ingen annan, helt enkelt smart marknadsföring. Har man dessutom som Mona dåligt språk, dåligt innehåll, och en lång historia av att klanta till det ideligen, så är väskan som sossarnas strateger sagt åt Mona att placera där hon ställt den, en rent underbar snackis, det blev ju till och med omröstningar på Aftonbladets hemsida om Mona verkligen skulle ha en dyr väska, och det tyckte folk. Nu tar Aftonbladet upp priset på Fredrik Reinfeltds klocka, och den politiska debatten verkar handla mindre och mindre om just politik.

Rent politiskt är det ju ett problem när den politiska debatten förs med väskor, det tyder ju på två saker dels ett knapert innehåll och dels en ovilja att debattera och bli avslöjad.

SvD AB AB DN SvD

3 kommentarer:

  1. Mona måste ha något att visa när hon är okunnig och inte har språket. Hon känner sig säker med sin dyra väska. Blir hon stadsminister vad månde hon då ta till? Bli riktig pamp? Med statens kontokort och toblerone i väskan.

    SvaraRadera
  2. Det räcker inte med en väska om man är statsminister för att slippa ifrån debatt, hon kan väl skaffa ett antal hembiträden från Haiti, så kan hon dessutom leva på snällhetshypen

    SvaraRadera
  3. Intressant tanke att hon var medveten om sitt placerande av väska, skulle gå hand i hand med mina tankar om färgen som jag skriver om på min blogg. Tycker väskdiskussionen är ganska fjantig och jag anser att om man nu tycker det är ett problem så behöver man inte rösta på henne.

    SvaraRadera