lördag 26 december 2009

Lätt för Wetterstrand utan motstånd

Är man oprövad och inte verkar alt för otrevlig så är det klart att man blir uppskattad, om man sen sympatiserar med den rödgröna röran så är Maria Wetterstrand ett mycket revligare alternativ än Mona Sahlin så inte är det konstigt att hon har höga popularitetssiffror. Konstigt bara att fler nu ser ut att ha förtroende för Mona än förut det lär dock ändras ju närmare valet vi kommer och ju mer hon blir tvungen att öppna munnen.

Sen ses nog Maria Wetterstrand av många som en förkämpe för miljön, och ingen tycke rju illa om miljön så hon får ju bara sympatier av det, speciellt nu när det varit så mycket fokus på miljön före, under och efter Köpenhamn.

Sen kan ju inte hennes remake för en tid sen har väl inte heller legat henne i fatet


AB SvD SvD DN SDS GP HD KB4 kommentarer:

 1. Som du säger; om man tvättar sig och fräshar upp sig med hela och framförallt rena kläder så minskar ju motviljan. Och ärligt talat, räkna i procent är ju sk-tlöjligt. Att öka från 36 till 52 vad gäller förtroende beror mest på hur frågan omformulerats sedan förra frågan, därnäst NÄR på da´n frågan ställs, därnäst hur mycket människan hållit käft ! Så som vanligt säger det inte ett piss mer än att Måååna är än mer körd.

  SvaraRadera
 2. Angående språkrörets nyvunna popularitet, inte så konstigt med tanke på att hon inte ställts mot väggen av en allt mer miljöpartistisk journalistkår. Som läsare av Göteborgsposten häpnar man över hur ensidig journalistiken är, sida upp och sida ned präglas av "gröna" reportrar som hatar bilar och vill flytta verkligheten 50 år tillbaka. Nej syna Wetterstrand o co. i sömmarna, ställ dom obekväma frågorna om framtida skatter, sjukvård, skola och företagsamhet så kommer populäritetssiffrorna att dala markant. Sossarna har regerat landet med korta avbrott i eviga tider och mantrat har varit: vård-skola-omsorg vid varje val, är det verkligen någon som tycker det har blivet bättre. Nej svenskens minne är kort och det kommer att bli ett smärtsamt uppvaknande om den rödgröna röran får makten igen. Tro inte att Wetterstrand kan förändra USAs och Kinas miljöpolitik, att glaciärerna kommer att frysa igen om det rödgröna gänget får makten, glöm det! Stackars norrlänningar som har ett 10-tal mil till jobbet när bensinskatterna skjuter i höjden och alla energikrävande industrier när el-skatten höjs. Alla engagerade insändarskribenter borde kräva en bättre och mer opartisk granskning av den rödgröna rörans politik och utkräva ordentliga svar om kommande politik

  SvaraRadera
 3. Haha underbart. Medan Wetterstrand är grön är alla borgare mest gröna av avund just nu.

  SvaraRadera
 4. Massmedia gör sig skyldiga i detta sammanhang. Vem har sett Peter Eriksson på senaste tiden? Han är nog inte lika sympatisk och snygg att skriva om. Ingen vågar eller kanske inte vill granska partiernas politiska program? Det kanske inte drar till sig läsare. Vi människor är oftast lata och läser inte partiprogrammen heller. Det blir en lek med Sveriges framtid som påminner om en Idolutröstning, sötast vinner. Men vi vet inget om bakgrunden.

  SvaraRadera