torsdag 17 juni 2010

I skuggan av galgen

Israel lättar på blockaden mot Gaza, med skepp på väg mot Gaza från Iran det land som vill utplåna Israel, så lättar Israel på blockaden. Det är ju rätt pinsamt när Israel sänkt sig till den nivå där de ser alla som har en åsikt om vad de tar sig för som fiender och judehatare. Så fort någon har en åsikt om hur de kollektivt straffar palestinierna osv så placeras denna reflexmässigt in i gruppen som vill utplåna staten Israel, ja stort sett hela världen hör nu tydligen dit.

Istället för att lyssna på sina vänner så blir man nu tvungen att inför hotet av sina fiender att ändra sig. Staten Israels största fiende och faktiskt Judar runt om i världen är landets politiker och den stämning de frammanat. Att läsa vad utrikesminister Avigdor Lieberman säger är rätt skrämmande. Risken för judar runt om i världen är att så som Israel agerar idag, ger det judehatare, Nazister och andra en möjlighet att peka på hur onda judarna är och rekrytera svaga och enkla människor runt om i världen. Vilket på lång sikt ökar risken för alla judar.

Dags för Israels politiker att inse att de som har en åsikt om den destruktiva politik som landet idag bedriver inte vill utplåna landet Israel utan vill att landet skall kunna fortsätta att existera


11 kommentarer:

 1. Världens judar lever ständigt under skuggan av galgen, eller i skuggan av gaskammarens väggar. Men det ignorerar du förstås helt medvetet. I sann antijudisk anda.

  SvaraRadera
 2. PTCV
  och bättre blir det när staten Israel betraktar alla som sina fiender och med en dåres envishet kör vidare under devisen att det spelar ingen roll vad de gör för alla är emot dem redan från första stund, det är så korkat att man inte vet vart man ska ta vägen. som en vän av staten Israel så gör landets politiker allt för de kan för att minska denna skara

  SvaraRadera
 3. "Som du vill bli behandlad så skall du också behandla din nästa" får ju en helt annan innebörd i ljuset av Israels handlingar.

  @PTCV
  Märkligt, nästan lika många ryska krigsfångar dog i samma läger sida vid sida med judarna men dem är det ingen som bryr sig om?
  Man kan ju tycka att just de som stått inför en sådan ondska och överlevt borde ha lärt sig något av det hela. Förvisso har de också lärt sig några tricks av sina forna bödlar.
  De har lärt sig värdet i propaganda för att dölja sina egna fel och brister (läs brott).
  De har lärt sig den Machiavelliska maktstrategin och även prövat den i praktiken ofta.
  Vad de däremot inte verkar ha fått minsta idé om är ödmjukhet och förståelsen för människor som blivit eller blir utsatta för övergrepp.

  Dessutom så kan inga historiska brott i världen ursäkta pågående brott i nuet.
  Det blir lite som om en seriemördare försöker ursäkta sina brott genom att skylla på att han blev slagen på skolgården.
  Det finns ingen ursäkt för att begå brott...

  //Mr G

  SvaraRadera
 4. Pressen mot Israel är just nu enorm. Men, man behåller kravet på att vapen inte förs in.

  SvaraRadera
 5. Israels högerxtrema regering med bosättaren Lieberman i spetsen har allt att vinna på att öka Israels status som världens paria. Det är en väldigt sjuk inställning när man aktivt försöker öka antisemitismen i världen för att därigenom tvinga judarna i diasporan att flytta 'hem' till Israel.

  För Israel står inför ett dilemma. Enkelt sett så måste det fler judar till Israel för att landet ska kunna behålla sin judiska sttus utan att behöva införa apartheid mot de allt mer talrika muslimska/kristna araberna i landet.

  SvaraRadera
 6. PTCV läste uppenbarligen inte vad du skrev :-) Skojigt värre när folk så ogenerat skämmer ut sig.

  SvaraRadera
 7. Behåll blockaden tills terrorn från Gaza upphör och Israel & fredsavtalen erkänns!

  http://www.youtube.com/watch?v=b3L7OV414Kk

  Videon säger ALLT!

  SvaraRadera
 8. Glöm inte orsaken till blockaden och muren. Terror och raketer. Jag antar att skribenten här inte vill ha någon polis i Sverige som skyddar oss från våld. Vill han det så är han kanske med svastikakonservativ än liberalkonservativ. Judarna har ju mage att vilja leva utan dödshot från sina grannar. Tänk om det vatit stockholm som hade varit utsatt. Då du....

  SvaraRadera
 9. Ikke glem at Egypt oggså har en blokade av Gaza.

  SvaraRadera
 10. Jag vet inte hur du ser på saker och ting, men om någon inte tycker att jag skall få försvara mig och min familj så ser jag denne som en fiende.

  Det märkligaste är att det är just judar som inte får försvara sig mot de som vill döda dem. Hur det kommer sig vet jag inte? Men media är väldigt ensidig i sin rapportering så att folk inte ser mot vad och varför Israel försvarar sig. Så media är den största boven i dramat i Sverige.

  Samtidigt klargör både palestinska myndigheterna och Egypten att sjöblockaden mot Gaza måste fortsätta. Att man inte får läsa det i svensk media är mycket dåligt.

  SvaraRadera
 11. Nu kan vi tillåta oss att ha roligt på bekostnad av de oförberedda "fredsaktivisterna" som Kevin O'Keefe.

  Så mycket tror man i Israel om Kevins O'Keefe skildring av den brutala behandlingen som de oförberedda "fredsaktivisterna" haft från IDFs sida.

  Fredsaktivist Kenneth O'Keefe delar historien om hans heroiska 1-mot-27 kamp med de onda israeliska soldater.

  http://www.youtube.com/watch?v=_is0WRHrAD4

  SvaraRadera