tisdag 8 juni 2010

Irans bistånd, hängsnaror?

Undrar om verkligen palestinierna vill ha hjälp av Iran, ok om ingen annan hjälper så tar man även hjälp av djävulen själv för att överleva. Men med hjälp från Iran så ökar väl deras inflytande och då tar avrättningarna fart, för den senaste månaden i Iran så har det hängts över en person per dag. Bland offren finns oliktänkande och oppositionella.

de hjälper väl till med vad de är bäst på och det är att ta livet av och förtrycka den egna befolkningen

Stöd oppositionen i Iran


VG VG

4 kommentarer:

  1. Risken här är ju att Iran blir "goda" och Israel blir "onda" om Iran skyddar sina leveranser till Gaza så kommer det uppstå strider på båtarna och vad händer då?

    SvaraRadera
  2. Nå må Iran boykottes!Iran er i ferd med å utvikle atomvåpen og som likviderer politistk oppisjonelle.Den dagen Iran får atomvåpen kan landet true hele verden.Hvorfor skal Israel boykottes som er det eneste demokratiet i Midtøsten og som kjemper for å overleve?Hva så når Israel er utslettet?Da er det fritt frem for disse innavlede skjeggapene som tilber en pedofil massemorder som de kaller profeten Muhammed til å legge hele verden for sine føtter og jeg har ikke tenkt å konvertere til islam.

    SvaraRadera
  3. Islam kan kun bekjempes med kristendom, de fleste forstår ikke dette. De tror at islam kan bekjempes med vitenskapelige opplysninger. Men de fundamentalistiske muslimer velger religionen med hjerte ikke med hodet. Norge er i ferd med å bli avkristnet fullstendig, dette legger landet åpent for islam. Mange nordmenn vil konvertere og sammen med innvandrerne vil de snart kreve mye makt og posisjon. For et år siden ble det nesten vedtatt et forbud mot kritikk av religion, les islam. Dette vil snart komme opp igjen, nordmenn må VÅKNE!

    SvaraRadera
  4. det finns inget självändamål i att bekämpa islam, det som är farligt och måste bekämpas är fundamentalism, så fort den sticker upp sitt tryne så blir det krig, konflikter, hat osv. motmedlet heter utbildning, mänskliga rättigheter och ett människovärdigt liv

    SvaraRadera