onsdag 9 juni 2010

Ingen vill ha minister Ohly

Ajajajaj inte bra för Mona, Moderaterna verkar ha parkerat sig ovanför sossarna, men så går det om man som Mona går till sängs med vem som helst.

Det är klart att alla har inte uppskattat Monas desperat hopsatta grupp med V och MP, vissa gamla sossar anser dels att MP är för opålitliga rent ideologiskt, men fler ser inte med blida ögon på idén att göra gemensam sak meden person som för bara nått år sedan kallade sig kommunist. Men Monas felval är väl bara ett i raden, hon har snyggt radat upp dåliga val och klantiga uttalanden på lång rad, hon är ofrivilligt en av alliansens bästa valarbetare.

Utrikesminister Ohly – det skrämmer nog inte bara mej


SvD SDS AB DN SvD

6 kommentarer:

 1. Det partiet som skrämmer mig mest är faktiskt miljöpartiet.

  Varför granskas dom MINST när dom har extremast politik?

  ALLT kommer att bli dyrare med mp i makten , och slå enormt HÅRT emot alla svaga, du vet dom rödgröna SÄGER sig värna om

  SvaraRadera
 2. Pelle Aronsson9 juni 2010 09:56

  Ja ha kära väljare det är risk att vi får en person som blev "ledsen när berlinmuren föll" i de rödgrönas förslag till ministerposter.
  Undrar om han blir ledsen när Castro dör.

  SvaraRadera
 3. gerhard nilsson9 juni 2010 10:58

  MP är farligast därför att de leds av en ideologi påminnande om en religion.

  I miljövårdens namn kan vilka galenskaper som helst accepteras, det har "miljö"lamporna visat - vår blivande värsta utsläppskälla för kvicksilver.

  SvaraRadera
 4. Du skulle bli förvånad om du visste hur många som gärna såg Ohly som statsminister.

  SvaraRadera
 5. ja då maya..knappt 4 % typ

  SvaraRadera
 6. Vi har väl redan just nu ett antal ministrar som är skrämmande i sin okunnighet och oförmåga. Och till Gerhard Nilsson här ovan: KD inte bara påminner om en religion, de drivs av ett religiöst nit som du tydligen har missat.

  SvaraRadera