fredag 17 juli 2009

Rasistiskt skåne skickar SD till riksdagen?

Man kan inte annat än att börja undra vad det är för filurer som kurar i stugorna i Skånes västra delar, för vad är det för muppar som får för sig att SD är Sveriges framtid, och att de står för de bästa framtidsvisionerna för vårt land. SD attraherar folk som inte orkar tänka hela vägen, folk som gör det enkelt för sig och troligtvis är rädda för förändringar och nyheter, de längtar tillbaka till något rosenskimrande Sverige som fanns en gång i en dimmig dåtid. Men det blir ingen dåtid för tiden går bara framåt och det verkar inte vissa fatta.

Men varför SD i Skåne, en i övrigt trevlig och härlig landsdel, om man står längst ner på den sociala skalan så vill man ha någon som står ett steg längre ner, och att då definiera invandrare som den gruppen är enkelt och tacksamt för de är alltid invandrare, och kan då i en sån definition aldrig stå över den som ser världen med de skygglapparna. I vissa städer på den skånska västkusten så är arbetslösheten stor och har så varit ett bra tag, det är då sånt här inträffar.

Kontentan kan vara att arbetslösheten är ett hot mot vår demokrati på lite längre sikt, se bara på vad som hände i Tyskland på 30 talet


DN SvD AB

6 kommentarer:

 1. Hahaha, snacka om att vara en nyttig, användbar och naiv idiot i islams tjänst...

  SDs argument är baserade på hur Sverige ser ut och hur en allt större andel svenskar känner inför islamiseringen av Sverige, svåra ”argument” att tala emot…. Baksidan av islamiseringen är det allt fler svenskar som får uppleva i eget kött. Dags för 7 nyanser av rött i riksdagen att inse hur verkligheten ser ut, och agera, annars kommer de att fortsätta förblöda röster.
  Europa och Sverige är trött, urless på denna formliga invasion av muslimer till Europa. Islam är en ideologi av hat, som precis som nazism och kommunism vill erövra hela jorden. Islam och muslimer drivs av hat mot alla kuffar (icke-muslimer). Ju mer muslimer ”marknadsför” sig, desto fler icke-muslimer sätter sig in i hur de verkligen fungerar (som i mitt fall, jag har läst både koranen och satt mig in i Haditherna), och ett motstånd börjar sakta byggas upp. Islam må vara innanför ”Wiens murar” nu, men det betyder inte att de inte kan kastas ut, tillbaka till det arabien, det område ur vilket deras ”profet” som brann av hat mot judar, kristna, buddister, hinduer, etc, kom. Ingen tycker om islam och muslimer. Muslimer och islam orsakar död, lidande och terrorism vartän de kommer på jorden. Hinduer, kristna, judar, buddister, sikher, alla har vi fått lida i händerna på islam. Now it’s pay-back time. En sann konservativ röstar inte på något annat ÄN SD.

  SvaraRadera
 2. Du är äckligt fördomsfull och verkar inte veta ett jota om den verklighet som många hundratals, om inte miljontals, svenskar och skötsamma invandrare lever i idag i Sverige. Var tionde medlem i Sverigedemokraterna är själv invandrare. När ska politiskt korrekta personer som du sluta ljuga? Det har inte med "arbetslöshet" att göra. Sverige ska inte ha en massinvandring på 100 000 personer om året, "mångkultur", massinvandring, mediecensur, politisk korrekthet, islamisering, massbrottslighet och annat. Vi ska ha ett svenskt, tryggt och harmoniskt Sverige som vi hade det förut innan den "mångkulturella" reformen på 1970-talet. Du är sannerligen sjuk i huvudet och verklighetsfrånvänd när du kallar Sveriges mest judevänliga parti för nazistiskt.

  SvaraRadera
 3. Kul med svar från två av dem jag skrev om

  SvaraRadera
 4. Och där kom den obligatoriska nazi-associationen i slutet. Det sätter ju ribban på inlägget. :)

  Det är snarare Sverige som, i ett globalt perspektiv, lever i en fantasibubbla där mångkultur bara är härligt och berikande och konsekvent blundar för baksidorna. Det räcker att läsa dansk och norsk media för att se olikheterna. Där diskuteras problem med invandringgäng och dylikt öppet. Där mörkas inte etnicitet på våldtäktsmän när de är av icke-västlig härkomst o.s.v.
  Svensk media gör dock sitt yttersta för att få det att framstå som det svenska förhållningssättet till mångkultur, som en liten etablissemnagselit står bakom, är normen.

  Jag skulle vilja citera ett stycke ur Robstens blogg. Han blev för en tid sedan intervjuad av en amerikansk student om de svenska politiska partierna, däribland Sverigedemokraterna. Det ger ett litet annat perspektiv på synen av svensk politik:


  "Under intervjun så talade jag om att SD är ett nationalistiskt parti. Jag förklarade varit denna nationalism bestod i, nämligen att vi tycker våra politiker skall värna om svenska intressen främst.
  Nationalismen består också i att vi vill värna om svensk kultur, historia och svenska traditioner. Dessutom består nationalismen i ett allmänt ställningstagande att vårt land är ett bra och fint land att bo och leva i, ett land vi skall vara stolta över. Kevin blev väldigt fundersam när jag lade ut texten.

  Jag såg att han rynkade pannan och började klia sig i huvudet. Till slut kunde han inte hålla sig ut brast ut i frågan ”men tycker inte ALLA partier så i Sverige? Jag förstår inte... så måste väl alla politiska företrädare och alla svenska partier tycka?” Jag fick förklara att så ser det faktiskt inte ut i Sverige.

  Kevin kunde helt enkelt inte förstå att den s.k. nationalism som SD står för inte är fullständigt självklar för alla partier och alla invånare i vårt land.
  Jag förklarade och förklarade igen, Kevin kunde fortfarande inte förstå att det fanns mindre nationalistiska partier än SD i vårt land. I USA skulle inte SD anses som nationalistiskt alls, partiet skulle förmodligen (enligt Kevin) få allvarlig kritik för bristande nationalistisk hållning.
  De övriga partierna i Sverige skulle förmodligen ses som landsförrädare allesammans."

  http://robsten.blogspot.com/2009/06/andra-perspektiv.html

  SvaraRadera
 5. Bäste MX

  Faktum är att SD inte är ett nationalistiskt parti, SD är ett nostalgi parti som vill tillbaka till det Sverige som var för 70 år sedan, då invandrare visst sin plats, (de få som fanns) och allt var som i en bok av Astrid Lindgren.Sd är inte alls ett parti som ser till vad Sverige är idag, man vill alltså ändra Sverige från hur det ser ut idag.

  hänvisningen till Tyskland på 30 talet betyder inte att SD är Nazister, utan är en markering av vad som kan hända i tider av arbetslöshet, då ökar sympatierna för partier som står för enkla lösningar såsom SD

  USAs nationalism har gett världen fler terrorister, efter sitt krig mot terrorismen där allt är tillåtet i så länge det anses gagna USA

  Ett land med invandring ställs alltid inför problem, och vägskäl, och visst har det gjort många fel, I Sverige gäller alltid svenska lagar och värderingar, något som ibland har uppfattats som rasism, vilket det inte är

  SvaraRadera
 6. Jag längtar inte "tillbaka till något rosenskimrande Sverige som fanns en gång i en dimmig dåtid".

  Vad jag längtar till, som invandrare och SD-sympatisör, är till ett framtida Sverige där Svensk kultur är den dominanta, med inslag av andra. Jag längtar till lag, ordning och reda. Jag längtar till det Sverige jag en gång aktivt valde att flytta till, där den Svenska kulturen jag eftersökte, inte var marginaliserad.

  SvaraRadera