torsdag 9 juli 2009

Vad kul

Vad kul för de kriminella nätverken, vad kul för mc ligorna, vad kul för narkotikahandlarna, vad kul för pedofilerna, nu kan den produkt de alla stått i kö till äntligen börja användas av andra än de som testkört betaversionen.

Det är de killarna bakom TBP som snällt vill tillhandahålla sin sk Ipredador där man kan dölja sin IP adress, Peter Sunde är enligt SvD skrämd av att så många vill använda tjänsten, men det har inte undanhållit honom från att utveckla och nu ta betalt för att den används

SvD DN DN


8 kommentarer:

 1. haha, det är ju stasiregimen han är skrämd för, ditt lilla troll

  SvaraRadera
 2. jaha du menar den stora övervakningsapparat som sverige förfogar över med tiotusentals anställda som går igenom allt vad du gör hemma och på internet, de som i statens tjänst vill ha reda på allt du gör bara för att det är så kul, eller för man vet ju inte vem du innerst inne är.

  du har rätt, avskaffa polisväsendet, avskaffa domstolarna, ja när vi ändå håller på, avskaffa även riksdagen, så vi kan få göra vad vi vill.

  SvaraRadera
 3. Äsch, de kriminella håller väl inte på med VPN heller? Det förutsätter ju att de verkligen litar på TPB-folket. De kör nog istället TOR eller FreeNet för total ospårbarhet.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med bloggaren, det borde vara förbjudet med kläder. Kriminella element kan ju gömma vapen och knark under dem.

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Anonym. Det borde vara förbjudet att tjäna pengar på kläder. Förbjud kläder. Förbjud Internet. Då blir alla glada. Då slipper vi din blogg också.

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen fascinerande hur blind man uppenbarligen måste vara för att gå runt med konservativa åsikter. Tror man på den propaganda som staten eller media försöker trycka på oss om övervakning, så har man ju uppengarligen någonting som hindrar en från att se det som finns framför en. Försök tänka lite utanför fyrkanten, så kommer du kanske fatta vad IPREDATOR faktiskt är en reaktion mot.
  Och beträffande pedofilem mm, så förhåller det sig precis på det sättet som MR Profit förklarat!

  SvaraRadera
 7. Förbjud ALLT = god humor, verkligen...

  SvaraRadera
 8. Peter Sunde är inte rädd för tjänsten, utan för att tjänsten behövs.

  SvaraRadera