torsdag 4 mars 2010

Hur lyckas dom?????

Har det alltid varit så här? För inte har sossarna alltid framstått som så brutalt korkade och klantiga som de gör nu.

Men genom RUT debatten så står de där igen med byxorna nere, inte bara det förresten, de står där utan ryggrad, utan principer, utan förmåga att se konsekvenserna av sitt eget handlande och vad man hela tiden har fruktat helt i händerna på kommunisten Ohly.

Känns mer som ett mardrömsscenario än ett regeringsalternativ


SvD AB AB Exp Exp Exp Dps SvD

4 kommentarer:

 1. måste nog säga att det inte är en nyhet
  sossarna har alltid stått där med byxorna nere, sett förvånade ut, och inte förstått någonting

  SvaraRadera
 2. Javisst blir man rädd. Tänk om de rödgröna får styra. Vilken trovärdighet skulle Sverige få gentemot resten av världen? En kommuniststat med en okunnig och klantig statsminister som är helt i händerna på en kommunist. Vart är SDverige på väg???

  SvaraRadera
 3. Att högavlönade låtsassossar som Kjell-Olof Feldt, Erik Åsbrink och Göran Persson har utnyttjat det avdrag som många andra i deras samhällsklass utnyttjat är föga förvånande. Att Mona Sahlin hävdade något i sin bok för 14 år sedan spelar ungefär lika stor roll som att Fredrik Reinfeldt i sin bok för 17 år sedan skrev att "svenskar är mentalt handikappade" "välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion" och "vi vill inte ha ett Sverige där människor svälter, men i övrigt skall inga standardkrav skattefinansieras". Jag ser inte att tidningarna blåser upp dessa uttalanden på samma sätt angående statsministern som hävdar att han är välfärdsstatens försvarare nummer ett.

  SvaraRadera
 4. Kul kommentar

  har man sagt eller stått för något korkat så får man vara beredd att stå för detta om/när det kommer till ytan eller när det visar sig att man plötsligt gör tvärtom. men att man ändrat åsikt jämfört med 15 års edan är inte så farligt, värre är då de riksdagsledamöter som idag använt sig av ett system som de samtidigt menar är förkastligt, då kan man absolut tala om dubbelmoral, omoral och brist på intelligens

  SvaraRadera