tisdag 9 mars 2010

Northug med byxorna ner igen

Nu får Northug äta upp sina korkade uttalanden, att håna Jörgen Brink när han tog silver på stafetten var korkat, och visade sig ännu mer korkat när Brink van Vasaloppet, trist att hans pappa drabbas, men å andra sidan kan hans beteende vara en följd av hans uppfostran.

När Norge är en sådan fantastisk skidnation med stora idrottsmän och skidåkare som Björn Dählie känns det bara trist med att en femåring som Northug representerar Norge, även om han är en imponerande skidåkare

om han bara åkt skidor och sen höll tyst så hade han varit mycket mer uppskattad


35 kommentarer:

 1. Vrøvl og atter vrøvl EN BRINK er et begrep som mange har benyttet og ble oppfunnet lenge før Petter var i eliten. Alle vet hva det betyr og karaktriserer en situasjon eller hendelse eksemplisifisert ved Jørgen Brink. Alle husker også at den samme Brink tok brosjemedalje på 5 mila tre dageretter BRINKEN på stafetten.I tillegg vant jo gutten VASALOPPET og ironisk nok ble Thomas Alsgaard nr. 50 så neste gang sier vi kanskje en Alsgaard. I mellontiden får du og den der gamle storheten Gunde surSvan forsøke å akseptere at Petter RÆVKJØRER det meste i sporet. Men trøst deg med at det varer ikke evig.

  SvaraRadera
 2. Han er ikke mer kaxig enn fotballspilleren Zlatan.

  SvaraRadera
 3. Zlatan en innvandrer de trykker til brystet som hælig som knapt kan snakke rent svensk i tillegg. Hvor smålig kan det bli ? Men det finnes jo knapt et folkeferd som kan og vet alt bedre enn alle andre ( tilsammen ) Navlebeskuelsen hos dette nissefolket er verdenskjent selv i sin ytterste fattigdom vil denne snakkeanda fortsette .La oss da håpe at de vinner ett og annet i Falun da er de jo snart Værldsbest igjen. Stakkers stakkars stakkars.....

  SvaraRadera
 4. Faktum är att Northug är ju ute för att håna, oavsett om andra använt uttrycket "en Brink" så gör han det för att håna svenskarna, vilket är rätt larvigt, jag tar inte ifrån honom att han är en fantastisk skidåkare, men han är en rätt trist människa

  visst och faktum är att Zlatan är så kaxig att de börjar tröttna på honom

  SvaraRadera
 5. Nei nå tuller du igjen.. en BRINK er å bli et begrep som dekker en fullstendig kollaps i langrensssporet under en stafett i et OL der man leder på neste lag med mer enn 20 sekunder.

  SvaraRadera
 6. Apporops har vi et begrep i Norge som heter en Bjarte Flem. Det er når en keeper i kastøyeblikket ombestemmer seg og kaster ballen inn i eget mål. De skjer fra tid til annen og den har vært brukt av Norsk TV ovenfor andre keepere i en tilsvarende situasjon uten å HÅNE den gode Barte av den grunn.

  SvaraRadera
 7. Og enda en ;MAn håner ikke alle svensker med navnet Harry ved å si at man drar på HARRYTUR

  SvaraRadera
 8. Petter Northug er og forblir en dust.

  SvaraRadera
 9. Helt utrolig at så mange svensker ikke evner å se at det meste Nortug sier er humoristisk ment. Han har glimt i øyet og det er ingen ting ondskapsfullt i det han sier.
  Jeg har betydelig større problemer med det oppgulpet som kommer fra Gunde Svan, han høres ut som en gretten gammel gubbe.

  SvaraRadera
 10. Denne diskusjonen er komplett idiotisk. Det er ikke Petter Nordthug som har oppfunnet begerepet "å ta en Brink". Men når han bruker det, blir dette blåst himmelvis ut av perspektiv. Dette får Brink tåle, hvis han ikke skal bli sur på noen hundretusen nordmenn som bruker uttrykket. Hva er det som driver svensker til denne heksejakten på Northug? Tåler dere ikke at han er verdens beste langrennsløper?

  SvaraRadera
 11. en brink, må jo sises å være et begrep og ikke en uthengning etter 2003

  SvaraRadera
 12. Sverige har å flere gode skiløpere på gang. Hvorfor skal mindreverdighetskomplekset Sverige har slitt med siden Norge fant olje enda i dag slite på psyken deres. Gled dere over tidenes skivinter når det gjelder resultater for svenske utøvere. Gratulerer så mye. Petter er verdens beste skiløper, sånn er det bare med den saken. Gunde Svan var en stor skiløper men fremstår nå som en sur kjærring med mindreverdighetskomplekser som overgår det meste vi har sett tidligere. Hold deg til Bingolotto Gunde. Verden har gått fra deg i sporet for lenge siden.
  Grattis med godt svensk OL :)

  SvaraRadera
 13. Hele denne diskusjonen skyldes at svensker ikke eier humor, og selvironi. Jeg har hørt norske næringslivs-ledere si det samme. Grunnen er antakelig et storebror-kompleks, det blir dødsens alvor når lillebror pirker borti storebrors svakheter.

  For lillebror er dette bare utrolig morsomt at det skal så lite til for å erte en storebror.

  SvaraRadera
 14. Blæ på deg!!!
  Northug bruker bare et begrep som mange andre bruker!!!
  Gå på en brink=stivne i et renn

  SvaraRadera
 15. Hadde Northug vart svensk hadde alle i Norge hatet han som pesten, det er enda anledningen til at han får holde på som han gjør.

  SvaraRadera
 16. Zlatan hävdade att det Carew kan göra med en boll kan han göra med en apelsin, detta skapade väl en hel del irritation i Norge så låt nu svenskarna reta upp sig på Northug även om det i sig är urlöjligt oavsett om han skämtar eller inte och inbilla inte oss svenskar att ni har så mycket större förståelse för humor än oss för den är nog ganska likvärdig beroende på vem som skämtar?

  SvaraRadera
 17. Hade inte den här diskussionen uppstått hade jag inte vetat vem vare sig Brink eller Northug var. De flesta svenskar bryr sig inte ett dugg och skidåkning. Fotboll och ishockey är riktiga sporter!

  SvaraRadera
 18. Hadde Northug vært svensk, och kommet med de samma "kaxiga" uttalelsene hadde det bare vært skøy! Selv om jeg selvfølgelig ville irritert meg over at han ikke var nordmann.

  Jeg tror at det er langt flere ulikheter i våre kulturer enn mange vil innrømme. Og dette har jeg sett prov på flere ganger. Senest her i denne bloggen.

  Kanskje på tide å åpne øyne og ører for at vi er langt mer forskjellige enn hva man i utgangspunktet skulle tro.

  Gni dette inn med lavpannet, og sølete journalistisk misforståtthet, og du sitter igjen med en jævla surdeig som enkelte brekker seg over.

  Gratulerer med godt OS, brødre.
  Selv om dette selvfølgelig er langt lettere å si, da vi gjorde det mye bedre ;)

  SvaraRadera
 19. Är detta en Norsk site?

  SvaraRadera
 20. http://no.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rgen_Brink

  http://protektor1.blogspot.com/2010/02/ol-endrer-sprak-og-mote.html

  Kanskje de svenskene som bryr seg om fakta i denne unikt-idiotiske-sak vil lese seg litt opp på norske ord og uttrykk!?!

  SvaraRadera
 21. Zlatan är inte invandrare! Han är född i Sverige!

  SvaraRadera
 22. Har alltid hejat på Normännen när svenskarna faller "ur spår". Och det gäller alla sporter inom OS/VM. Synd att man fick en besk smak i munnen av Northugs uttalanden. Han behöver ju inte hävda sig då han tillhör de bästa av de bästa inom längdskidor...Ska försöka heja på Norge i allafall..kanske inte så mycket på Northud dock...

  SvaraRadera
 23. Carew viste i alle fall hvor skapet sto' når han faktisk triksa med apelsinen, noe som Zlatan ikke var forbered på. Bye the way, Zlatan er et skikkelig svenskt navn...

  SvaraRadera
 24. Att göra en "Northug" är att ligga å lura i vassen en bit bakom täten och sedan slå på en spurt de sista metrarna. Precis som Brink gjorde i Vasaloppet. 1-1 skulle man kunna säga...

  SvaraRadera
 25. Heja Northug!
  Petter har satt fart på skirennene. Takk og pris for det!Temperaturen er høg i en normalt sett,tråkig sport!Snørr og snor.Vi kan ikke bare ha rødkindade präktiga Gunde Svanare og Frode Estilare. Perfekt med utrditionell smågangster fra gulliga Mosvika.Ser frem emot Petters første Vasaloppsstart. Du verden for et race det skulle bli. Heja Petter.
  MVH
  Svensk som bor i Trondheim

  SvaraRadera
 26. gunde svan er jo bare jævlig teit.en skikkelig klyse som de fleste svensker burde sjems over.petter er verdens best ski løper for tida, en artig kar med ett glimt i øyet som jeg med mange liker.men kunne vel vært noe mer i media når d går dårlig.

  SvaraRadera
 27. Sverige startet oppkjøringen til OL, ved å hetse Norge på idrettsgallaen. Mange svenske "idrettshelter" jublet over hetsen. Den var bare platt!

  Brink vant Vasaloppet og det er en meget stor prestasjon. Gratulerer!

  Sandra Hansson går for Norge nå! Hun vant også. Hurra!

  Det er også et faktum at han gikk på en smell i den nevnte stafetten for en del år siden. Det er ikke personen som trekkes frem, men det faktum at å gå på en skikkelig smell er å "gå på en Brink". Det uttrykket kommer til å leve i mange år.

  Det er mange år siden det var verdt å lytte til Gunde Svan. Han er nå bare surmaget og plump!

  Zlatan er en drittperson, som av og til spiller brukbar fotball. For det meste er han bare ekkel; både på og utenfor banen.

  Petter er bare Petter. En strålende langrennsløper, som av og til kunne valgt å holde en litt lavere profil. Han har det sikkert moro når svenskene tar helt av. Det sier mer om svenskene enn om ham. Jeg ser frem til mange sesonger hvor han viser svenskene vinterveien!

  Svensk ishockey - ikke så mye å rope hurra for i dette OL.

  Mer enn 60 000 svensker har nå i de senere år flyttet til Norge for å bo og arbeide. Det er vel for at Norge kan tilby noe vesentlig bedre enn Sverige fortiden: trygge gode jobber. Håper flere tar til vettet og drar til Norge - for godt!
  Håpløst å bo i et Sverige med så mye misunnelse. Det må være vondt for alle dere som kaster så mye dritt om Norge! Dere kan forresten bare bli i Sverige.

  SvaraRadera
 28. Alle som følger med på skisport vet da hva en Brink er.Det kan da umulig være noe å hisse seg opp for.Hva er det som plager herrefolket,de har da aldri vært så små og ynkelige som nu.

  SvaraRadera
 29. Sluta tjafsa nu, media vinklar till en hel del vad Northug säger och ni går på det. Peter du hoppar på tidningarnas Northugs kommentar om att göra en Brink mer än en vecka efter han uttalade sig. Jag tror inte Brink överhuvudtagit bryr sig. Det är en avundsjuka bland svenskar mot Norge och norrmännen och även där försöker man vinkla till att det är tvärtom. Sedan gömmer man sig bak sporterna ishockey och fotboll och där har vi ju sätt vad "bra" Sverige är just nu.
  Skärpning svenskar.

  SvaraRadera
 30. Hvem er det som sitter i en krok og blir mindere og mindere.
  Jo det er en svenske med ostehøvel.

  SvaraRadera
 31. Det där med "søte bror" och komplex hit och dit - det är något som norrmän tydligen lider av. Ni verkar ha full pejl på vad som händer och sker i Sverige. Men saken är den - här bryr vi oss verkligen inte om vad som händer i vårt "kære naboland" Noreg. Helt ointressant. Men det är irriterande när Petter N. glappar lite för mycket med sin stora trut i svensk TV. Vore skönt att slippa sådana inslag. Nej, håll er hemma i ert lusekofteland, gå på ski, ät er rømmegrøt, stampa takten till era springar och ät er nistepacke. Couldn't care less.

  SvaraRadera
 32. Herregud.
  latterlig diskusjon, prøv i det minste å hver saklig.. Og for guds skyld dere som ikke liker Northug, prøv å hør hva han sier, å se på det med humor! faen hvor folk blir påvirka av små ting....

  SvaraRadera
 33. För norrmän är alltså humor när vinnaren verbalt mobbar och förnedrar dem han vunnit över? I så fall är norrmän unikt i världen. Detta är inte humor i något annat land i hela världen. I världen utanför Norge är den som beter sig så helt enkelt en stor skitstövel!

  SvaraRadera
 34. Noen som har tenkt på at Northug sine kommentarer ikke bare gjelder de svenske utøverne, men de er likevel de eneste som reagerer på uttalelsene hans?

  SvaraRadera