lördag 3 juli 2010

Norrmän är aldrig nöjda

Nu får det vara nog, Inte nog med att Norge har olja och norrmännen är rika som troll jämfört med sina mindre lyckligt lottade Svenska bröder. Nu försöker de ta våra sista slantar ifrån oss. Den gisslandtagande bankrånaren vid Östermalsmtorg igår har visat sig vara Norrman. Mitt förslag är att vi dömer både honom och sen även Norge precis som de gjorde i Kongo med norrmännen där, så att Norska staten blir skyldig Sverige en sådär 50 miljarder. Det skulle väl sitta fint.

Alternativt bör det lämnas över en officiell protest till Norska staten, mot att de exporterar sina rånare och annat löst folk så att vi stackars fattiga Svenskar får ta han om dem. Han lär väl få fängelse här på vår bekostnad.


VG

11 kommentarer:

  1. Man skal ta det med en klype salt at dette er en NORDMANN. De siste årene har norsk presse gått over fra betegnelsen "statsborger av utenlandsk opprinnelse" til Nordmann. I 9 av 10 saker der "nordmenn" er involvert i saker utenlands, så er det snakke om folk av utenlandsk opprinnelse.

    SvaraRadera
  2. Hehe, artig blogg:) Dere deltar jo inderekte i ran dere også. Mange svensker i barer og på restauranter i Norge som er med på å loppe rikdommen vår. Klart, mesteparten av pengene blir jo i landet da:)

    Personen er garantert nordmann!!! Du ser delvis bilde av ham på vei ut av banken, og hvis du tok deg tid til å lese artikkelen ville du sett at han levde av å pante tomflasker. Media hadde og vært i kontakt med familien hans.

    SvaraRadera
  3. Ja døm Norge som Kongo gjør, så blir det mer jobb på oss her i Norge når ALLE di svenske rusler over grensa igjen.

    SvaraRadera
  4. Er det misunnelse på oljen til nordmenn eller?

    SvaraRadera
  5. Fy faen for en idiot som har skrevet dette!!!

    SvaraRadera
  6. Du er en premieidiot hvis du ikke skjønner at dette er IRONI!!!!!

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. La oss nu få det klart:
    Er det en innvandrer med norsk statsborgerskap? Jeg er villig til å ta et veddemål på dette. Vi vet at Sverige er verre enn Norge når det gjelder å holde disse tingene sjult for folket. Svenske aviser holder konsekvent skjult for det svenske folket at kriminelle er innvandrere. De gjør til og med hudfargen hvit på svarte innvandrere for å lure det svenske folket. Det er så helvetes patetisk, at jeg er kvalm. Er det virkelig ingen svensker som TØR i si sannheten??
    Det er så helvetes patetisk at jeg er kvalm.

    SvaraRadera
  10. Dette er vel den teiteste bloggen jeg har sett! DET fortjener en kommentar!

    SvaraRadera
  11. Vilka problem har invånare i Norge
    som delvis norrman kan man inte annat än att tycka att det är dags för Norge att lära sig lite pm ironi och vad det är.

    SvaraRadera