fredag 2 oktober 2009

Är polisledningen infiltrerad av buset?

Nu skall det visst inte finnas någon bemanning dvs det skall inte finnas piloter mellan 02 – 07 till polisens helikoptrar.

Obevakade på Myttinge långt ute på Värmdö och inga piloter på natten, ja varför skulle skurkarna slå till då, polishelikoptrarna är väl till för att jaga de som kör för fort på motorvägarna dagtid.

Som vanligt har väl ingen tagit beslutet, och som vanligt så är väl det ingen som får kliva av pga inkompetens, som vanligt så sitter väl rikspolischefen och tycker att det var olyckligt. Men frågan är om det som han tycker är mest olyckligt är att det blev känt.

Eller har buset infiltrerat polisen så väl att de nu bestämmer, det verkar inte bättre. men riken är väl att det är ren inkompetens.

SvD AB SvD

8 kommentarer:

 1. Min vanliga fråga i dessa sammanhang är: Vart tar pengarna vägen??????
  Antar att korrekta svaret är synnerligen icke-PK...
  //WR

  SvaraRadera
 2. Hej anonym

  Pengarna tar egentligen inte vägen någonstans därför att det allt större grad (har varit så i många år) helt enkelt inte finns några pga av minskad tillväxt och produktion i det här landet. När staten lovar att leverera olika tjänster till medborgarna så beskattar staten produktionen i landet och således minskar den. Samtidigt som staten lovar en massa saker så ökar efterfrågan efter tjänsterna och staten måste då ransonera utbudet för att hålla igen kostnaderna. Då produktionen hämmas av höga skatter och regler så finns det helt enkelt inte med resurser att möta efterfrågan. Då skatterna hämmar produktionen så måste staten hela tiden skära ned på utgifterna för att hålla sig inom budgeten. Sverige situation i dagens ekonomiska kris förvärras av att landet är exportberoende och när exporten minskar så minskar också statens intäkter.

  Så länge vi tror på en stark stat så får vi finna oss i att samhället faller samman på olika sätt.

  Grattis Sverige!

  SvaraRadera
 3. Äsch, historien är ju ganska enkel. Man har fokuserat på sådant som kostar samhället pengar, och det är rent politiska beslut. Polisen är numera inte till för att jaga brottslingar som förr, utan till för att samhället inte drabbas av höga kostnader. Inbrott, stölder och annat som drabbar privatpersoner och deras försäkringar så skiter man helt i. Däremot gör man allt man kan för att förhindra trafikskador och invaliditet - det kostar samhället massor, och därför råder ren talibanism och polisen ska kolla nykterhet och hastighet. Snart är det mer straff på att köra 2km/h mer än skyltarna emedan pundare kan gå runt och finansiera sitt missbruk genom stölder och inbrott. Enkelt - politiskt....

  SvaraRadera
 4. Det ser ju inte bättre ut
  man kan undra vad polisen i Sverige har för fokus
  här stals det pengar i en spektakulär kupp, och efter polisens valhänta inledning, där systemfel blottlägges på ett pinsamt tydligt sätt, så drar man igång en enorm jakt på rånarna.
  men ett "vanligt mord" det blir inre spaning och i stort sett ingenting om det vill sig illa, vilket sker många gånger, man skulle vilja se samma kraftsamling även när det brott som i sig inte är lika spektakulära, och inte gäller polisens heder

  SvaraRadera
 5. Det kan ju inte vara helt taget ur luften, svensk polis var ju för ett par år sedan de som hade den sämsta uppklaringsprocenten i västvärlden, nu gör de allt de kan för att bättra på den genom att sätta dit oss vanliga människor för t ex fortkörning osv

  SvaraRadera
 6. Att de inte vill ha några piloter på plats mellan 02-07 är ju inte konstigt. Antingen saknar piloterna behörighet för mörkerflygning, helikoptrarna saknar mörkerutrustning eller så kan det vara som så att det saknas organisatorisk förmåga att använda helikoptrar nattetid.
  Jag menar försök köra bil utan lyse i bushen nattetid. Inte kul. Inte helt ofarligt.

  Sen kan ju Kriminologerna sluta prata om kvalitet i polisarbetet. Sarnecki och co. är bara ett gäng sagoberättare som vill slippa uppfylla några mål överhuvudtaget.

  SvaraRadera
 7. brå-juden-Sarnecki borde ha lagts ner för länge sen juden Sarnecki har aldrig sett några brott.

  SvaraRadera
 8. Det sista inlägget om "juden Sarnecki" var väl rätt onödigt?? Rätt plumpt också om man inte symp med de mentala kalhyggena i nån "Nationalistisk" gruppering?
  Mer väsentlig är väl att Sarnecki är tillsatt på andra meriter än rent yrkesmässiga, dvs han är politi(s)kt tillsatt. Mona S låg väl bakom om jag minns rätt
  //WR

  SvaraRadera