lördag 31 oktober 2009

Kung Lagrell har helt tappat greppet

Som den gamle sossepamp han en gång är så stormade Lagrell Norge likt en kaxig Karl XII, men som den karolinska armen får han nu dra sig tillbaka från Norge och slicka såren, skadeskjuten och stukad.

Hur kul är det nu att bli ledare för svenska landslaget, en lång rad av kandidater har nu antingen tackat nej eller så kunde inte kung Lagrell betala för sig. Det kan ju inte bli tydligare än nu, att den som tackar ja till jobbet efter allt detta spektatel är bara en reserv

En klantigare rekryteringsprocess har väl knappast skådats.

Bäst vore om kung Lagrell abdikerade innan han störtas i en palatskupp eller i en revolution.


SvD SvD SvD DN DN AB VG DB SDS

2 kommentarer:

  1. Dags att Lagrell avgår, håller absolut med om att klantigare rekryteringsprocess har väl knappast skådats. Det har skadat svensk fotboll för lång tid framöver.

    SvaraRadera
  2. DU FANNS EN GÅNG...

    Detta är svensk fotboll i ett nötskal. Lagrell leker i sin egen ankdam och svensk fotboll kommer inte att återhämta sig på bra länge. Jag får se på svensk fotboll ett bra tag framåt som jag gör när jag slötittar på något tråkigt program på Tv bara för att jag inte har något annat att göra. Jag saknar nytändning inom svensk fotboll, och det tror jag inte att jag kan göra så länge Lagrell och company sitter vid rodret.
    SVENSK FOTBOLL. SAKNAR DIG. HOPPAS DU SNART KOMMER TILLBAKA. LAGRELL & CO KAN INTE HÅLLA DIG NERE FÖR EVIGT! :-(

    SvaraRadera