fredag 16 oktober 2009

VARFÖR??

Av någon helt obegriplig för vanliga tänkande människor så finns det visst folk som anser att Sverigedemokraterna är frälsningen, och det är de som har i sin hand möjligheten att skapa en god framtid för de som bor i landet Sverige, detta gäller då självklart inte folk med namn som är svåra att uttala, eller de som har utseenden som inte ses som svenska.

Faktum är att se hur illa det går om ett parti med extrema åsikter och med ett tvivelaktigt förflutet hamnar i Riksdagen. Kommunisterna har aldrig varit och är fortfarande inte ett rumsrent parti, men det har tvättats och fejats på fasaden i årtionden och nu är Ohly en gullig, och rolig gubbe. Men bakom fasaden är det ett parti som inte delar de demokratiska grundvärderingarna. Men putsandet på fasaden har nu gett utdelning, och Mona har bjudit upp till dans på jämlika villkor.

Det är där faran ligger med SD, kommer partiet in i riksdagen så kommer fasaden putsas även där och hux flux så står vi där med två partier utan demokaratisk bas som påverkar vår vardag.

Våga stå upp för de demokratiska grundvärderingarna och vägra samarbete med partier som Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet vilka båda trampar på vårt demokratiska arv.


SvD SvD Exp Exp HD GP


14 kommentarer:

 1. Tycker du att de som sitter i riksdagen idag ser till Sverige och svenskarnas bästa (inräknat de invandrare som har assimilerats i Sverige). Stoppa massinvandringen nu och ta hand om de som är här, så kanske vi har en chans att stoppa en integration som går åt skogen(Sd vill att invandrarna skall assimileras allså ta seden dit man kommer, som även regeringen menade förr)

  SvaraRadera
 2. SD är INTE främlingsfientligt. SD är emot den svenska invandringspolitiken som alla vet är under all kritik. Med begränsade resurser så måste man prioritera... och prioritera rätt. Har vi inte arbeten åt våra unga som slutar skolan.. och inte heller för en stor del av de vuxna.. samtidigt som det invandrar stora antal som heller inte får arbeten, så blir det alltför höga kostnader. De som kommer hit mår dåligt. Svenskar mår dåligt. Alltför många saknar jobb. Sjuka utförsäkras. Skolor stängs igen, likaså sjukhus. Hela välfärden monteras ner bit för bit. Det finns inte pengar till allt. Då MÅSTE man även hålla igen med invandringen. Sverige är ett land där invånarna mår allt sämre. I en undersökning kom sverige på näst sista plats som bra land att leva i, av alla europeiska länder. Och det blir inte bättre med dagens politik. Det går bara utför..

  SvaraRadera
 3. ojojoj vilka massa omskrivningar man kan komma på, SD är absolut inget parti som omfamnar personer med annan bakgrund än någon idealiserad svensk.

  SvaraRadera
 4. Vad menar du med att Sd inte delar ”demokratiska grundvärderingarna”? Hävdar du att de strävar efter att införa diktatur eller är det bara så att de som inte delar dina åsikter per definition är emot ”demokratiska grundvärderingarna”?

  Nu är det ju så att många Sverigedemokrater själva har invandrarbakgrund, Länk. Så att de inte skulle ”omfamna” människor med annan bakgrund stämmer inte.

  SvaraRadera
 5. Men snälla Roger, sluta snacka strunt, FN i Frankrike hade i Marseille folk som var invandrare som röstade på dem, vilket bara visar att invandrare inte är en homogen grupp utan det finns precis som bland alla andra människor korkade ock klyftiga personer

  förklara även gärna vad SD menar med att man skall ta tillbaka Sverige

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är märkligt att endast 40% vill samarbeta med SD. De må ha endast c:a 5% av väljarna, men det betyder inte att 95% tycker de har fel. Tvärtom; en mojoritet av svenskarna tycker att svensk invandringspolitik är under all kritik och att något måste göras. Sverige tar emot överlägset flest flyktingar i hela europa. Varför? Varför ska just vi ta emot flest? Jo, andra länder har insett vad som händer med landet och dess ekonomi vid massinvandring. Sverige är ett skräckexempel som ingen vill efterlikna. Titta på Rosengård, Bergsjön, Landskrona, Södertälje, Helsingborg m.fl. kulturberikade städer. Vad har hänt med dessa? Kommunenernas ekonomi är körd i botten och kriminaliteten har urartat fullständigt pga arbetslösheten som invandringen spär på rejält. Är det så vi vill ha vårt samhälle? Är dessa ovan nämnda städer/områden bra exempel på lyckad invandringspolitik? -Knappast! De etablerade partiernas enda "försvar" är att kalla alla som kritiserar detta vansinne för "främlingsfientliga". Man kan riktigt "ta på" deras rädsla för att SD ska avslöja deras mångkultur-fiasko!

  SvaraRadera
 7. Javisst stäng våra gränser och släng ut alternativt släng i fängelse alla som inte passar in i vår norm, och när vi alla fall håller på so kan vi faktiskt rensa upp bland de övriga som vi inte heller gillar.

  och visst är invandrarna skyldiga till finanskrisen och till allt annat som är dåligt, för vi riktiga svenskar vi har inte på något sett några fel och brister

  SvaraRadera
 8. @ Mr Opinion

  Då kan man alltså konstatera två saker: du inte kunde svara på frågan vad du menade med att Sd inte delade ”demokratiska grundvärderingar” och att du hade fel när det gäller att Sd inte ”omfamnade” några med utländsk bakgrund. Tydligen gäller det nu bara ”klyftiga” personer med utländsk bakgrund. En naturlig fråga man då ställer sig är vad du anser vara ”klyftiga” personer? Är det kanske helt enkelt så att du anser de som delar dina åsikter ”klyftiga” och att alla andra är ”korkade”?

  Din fråga som menas med att ”ta tillbaka Sverige” får du nog lämpligen ställa till den som yttrat det. Vad jag kan se så innehöll mitt inlägg inte det yttrandet och varför förväntar du dig att jag skall kunna förklara något som jag aldrig skrivit?

  SvaraRadera
 9. Pinsamt skrivet av dig mr gestapo, flosklerna dominerar har ser jag.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker visst Sverige ska hjälpa flyktingar, men i en skala som står i proportion till landets befolkning och arbetstillfällen. Du är kollosalt osaklig när du vill få det till at någon påstår att invandringen skapar finanskrisen. Däremot kan det väl ifrågasättas hur lämpligt det är att ösa in 100.000 nya invånare i ett land som redan har skyhög arbetslöshet? För en invandrad man tar det i genomsnitt 7 år innnan han får jobb och för en kvinna tar det hela 10 år! Vad kostar detta inte samhället iform utav socialbidrag? Tror du dessa invandrare själva mår bra av bidrag och passivitet under så lång tid? Är det konstigt att kriminaliteten ökat lavinartat i takt med denna massinvandring?
  Det är inte invandrarna i sig det är fel på; det är politiken bakom det hela. Sverige är som ett öppet sår somm aldrig tillåts läka.

  SvaraRadera
 11. Är det inte helt enkelt så att en förhållandevis stor del av väljarna anser att SD är främlingsfientliga men inte ser det som något hinder för samarbete... Kanske är inte bara de ~4-6% som kommer rösta SD "invandrarfientliga". Kanske är det så att åtminstone en tredjedel av Sveriges befolkning hyser invandrarfientliga åsikter ;)

  SvaraRadera
 12. företrädaren för SD i vår kommun är sedan många år gift med en utomeuropisk kvinna - är han rasist då? SD är det enda alternativet just nu - vare sig man vill det eller inte, jag hade önskat mig att de andra partierna öppnar sina ögon och reagerar på vad som händer i samhället. Ansvaret ligger inte på invandrarna utan på våra politiker, det är dessa som inte har gjort något för att integrera alla dessa människor som tydligen far illa och knappast får det bättre om de blir ännu fler

  SvaraRadera
 13. Nu förstår jag ingenting - varför försöker vissa väljare eller SD företrädare förneka att vi inte vill ha invandrare i vårt land, för det är VÅRT land.
  Invandrarna kan gott ta och åka hem och om de inte vill det så för vi hjälpa dem.

  Jag vågar stå för att jag röstar på SD för att de är de enda som vågar säga att det är invandrarna som är problemet

  SvaraRadera
 14. bra sagt, Raffe
  Sverige är svenskarnas land å därför skall det bevaras svenskt
  vore jag själv svensk så skulle jag uan tvekan rösta för Sverigedemokraterna
  tyvärr har jag aldrig varit i Sverige än

  SvaraRadera