onsdag 28 oktober 2009

En gullig kommunist går visst inte hem

Nu när verkligheten närmar sig så ser det inte ut som om det är så att alla är så förtjusta i vänstern och gullige Ohly. Är man kommunist så står man för något som inte hör hemma bland de demokratiska partierna i riksdagen, och saken är nog denna att mycket av deras sympatier har varit en missnöjesyttring av sossar som nu gått tillbaka till moderpartiet, som i sin tur måste tappat till de borgerliga och som det främst ser ut till FP

Tyvärr så ser det ut som om de odemokratiska alternativen trots allt ser ut att riskera att öka sin representation i riksdagen. SD ligger nu otäckt nära spärren till riksdagen, dock har de senaste tiden exponerats hårt i media och det har säkert hjälp upp deras siffror till nivåer som inte behöver gälla vid ett val.


DN AB AB SvD SDS Exp Exp

7 kommentarer:

 1. Rickard - Trelleborg28 oktober 2009 09:47

  Du har fel fel fel, fattar visst en del ingenting, SD är INTE ett odemokratiskt parti, däremot så är de som säger så inte demokrater

  SvaraRadera
 2. Jag håller med föregående kommentar, att utmåla Sverigedemokraterna som ett odemokratiskt parti är ej riktigt. Det är även fel att kalla dem ett invandrarfientligt parti, inget av de utspel som gjorts i media av SD bekräftar denna ståndpunkt. Däremot är SD ett invandringskritiskt parti, en stor skillnad. Hur många flykningar Sverige ska ta emot från icke EU land är begränsat idag och kommer vara begränsat i framtiden. Får SD bestämma kommer gränsen i princip att stängas. Om inte annat så kommer debatten att FÅ finnas framöver och debatten kommer att fortsätta med eller utan SD i riksdagen, pandoras ask har öppnats.
  /Sosse Sören

  SvaraRadera
 3. Sosse Sören

  har du missat den senaste tidens debatt?

  SvaraRadera
 4. VAd menar du med "gullig Kommunist"

  kommunisterna har aldrig varit gulliga

  SvaraRadera
 5. Ohly är som han är. KOmmunist har han ju en gång förklarat sig vara och det kan han inte bara sopa under mattan. Vi ska vara tacksamma för att han är som han är. Bästa hjälpen på väg till en ny Allians seger . Hon visar osedvanligt dåligt omdöme som hon inte kan prata sig fri från med sitt vanliga "barnspråk". Hon har alltså satt sig ordentligt i knäet på denne KOMMUNIST. Hon måste upp till bevis.

  SvaraRadera
 6. "Dörren till Norge måste bli trängre" säger Ole Borten Moe (Senterpartiet), partiets ansvariga i asyl- och integreringsfrågor.

  "Antalet människor som söker asyl måste ner, vi har mycket att lära av hur Danmark har gjort det"

  Om riksdagspartierna hade gjort någonting åt invandringen så skulle ingen behöva rösta på Sverigedemokraterna.

  SvaraRadera
 7. Bäste anonym

  vad är det för fel på invandring?
  skall våra gränser vara stängda?
  skall vi sitta i ett reservat och titta ut och se hur världen utvecklas och går framåt medans vi i Sverige inte vill ha några sk utlänningar på vår jord och därför bygger en mur och låser porten - för med utlänningar kommer allt det onda vi svenskar har en speciell bra och god gen som gör oss lite bättre - eller hur?

  SvaraRadera