söndag 15 november 2009

Skammens dag

Jaha dags att börja gräva i sitt förflutna snart så kan det behövas att man kan visa att ens rötter är svenska, för när fler och fler svenskar visar upp en skrämmande sida och hamnar i fållan där man skyller allt som går fel på en totalt ohomogen grupp som kallas invandrare, bestående av bla Tyskar, Engelsmän, kristna Irakier som förföljs hemma, Kopter (kristna Egyptier som även de förföljs), Finnar, Norrmän, Somalier och utvandrade Svenskar som vänder hem, och inte minst att förglömma, barn som föräldrar försöker rädda genom att skicka och låt smuggla ut från oroshärdar runt om i världen. Det är de som är invandrare i vårt land

- uj vad läskigt

Bland denna grupp precis som hos de som redan bor i Sverige finns det folk som är skurkar, idioter osv, men de flesta är helt vanliga människor med en kultur som mer eller mindre skiljer sig från vår egen. Och det är nu man kommer till kärnar

Det springer runt en massa människor och är rädda för det som de inte förstår, och med tanke på vilken nivå våra skolor ser ut att hålla idag så är det tyvärr rätt många som inte förstår speciellt mycket. (den långa resa som socialdemokraterna inledde på 70 talet mot att kunskap inte längre spelar så stor roll i skolan, biter oss nu alla i baken)

Kom ihåg att Nazisterna i Tyskland först inte sa sig direkt vara emot judarna, men de ville inte ha dem i Tyskland, stora program för att få dem att utvandra startades och avtal med andra länder slöts, men det gick inte så fort som man ville, då kom man på en annan lösning

Som det nu ser ut så riskerar vi att få över 11% i riskdagen som representeras av de murkramande kommunister och de av rädsla blinda främlingshatarna. Stoppa demokratihatarna, våga ta debatten på jobbet, bland vänner osv, för nu gäller det vår och våra barns framtid.

Kom ihåg att vår framtid kommer att döma oss.


SvD DN SDS DAG SMP SvD SvD SvD

32 kommentarer:

 1. De flesta oroar sig för att en stark dominans av muslimsk invandring på sikt kan rubba den etiska balansen, samhällsbilden och samhörigheten i Sverige. Ingen är oroad över antalet invandrade finnländare!

  Den muslimska populationen växer snabbare än andra. Med ökad muslimsk invandring till ghetton och ökat politiskt inflytande växer också risken för radikal islamisering. Ingen, jag upprepar ingen enda politiker utom SD diskuterar dessa frågor. Därav SDs framgångar.

  Mer att läsa i en artikel på Newsmill och i min blogg:

  http://web.me.com/bolundberg/Site/Blogg_och_annat/Entries/2009/11/7_En_attraktiv_nation_eller_bister_mångkulturalism.html

  Bo Lundberg

  SvaraRadera
 2. Precis, vad tror du kommer hända med Judarna och Svenskarna när Islamistiska Partier får 11-20% 2025?

  SvaraRadera
 3. felstavning: etniska balansen så klart!

  SvaraRadera
 4. Jag har inget emot invandrare. Jag känner flera väldigt duktiga. Problemen är när man tar emot alldeles för många flyktingar som placeras på samma ställe. Då blir det problem som i Södertälje och Rosengård. Det var ju också tal om att Sverige tagit emot fler flyktingar än hela USA. Vi kanske skulle kräva mer av andra länder. Det finns en hel del som kan förbättras tror jag och tyvärr är ämnet så tabu så dagens politiker vågar inte göra det minsta lilla som skulle kunna ge någon skäl att säga "rasist". Invandrarpolitiken fungerar helt enkelt inte i Sverige.

  SvaraRadera
 5. Är det inte mera så att folk har TRÖTTNAT på ALLA som MISSKÖTER sig o jävlas med alla o allt????? Tröttnat på att alla lögnare o bråkstakar ska få skydd i detta land!! Av alla jag känner, BÅDE invandrare o svenskar, så är det INGEN som tycker illa om personer som är skötsamma OAVSETT ursprung!!! Här har alltid funnits invandrare men då SKÖTSAMMMA!! Men numera är alla är så j*a trött på de som missköter sig men ändå ska svenskar o skötsamma invandrare behöva slicka dom i röva!

  O för att man inte vill slicka dom i röva är man rasist!!??

  SvaraRadera
 6. Enligt "nämnden för statligt stöd till trossamfund" fanns det 2007 drygt 106 000 regsitrerade praktiserande muslimer i vårt land dvs 1,1 % av befolkningen, vissa personer påstår utan att ha fakta att det kan vara 300 000 som är muslimer dvs 3,2 % av befolkningen. vi har idag en invandring på ca 100 000 personer per år en stor del av dessa kommer från europa, även om många av dem skulle vara muslimer och även om de skulle få ett sort födelseöverskott så tar det enormt lång tid innan de är uppe i 10% av befolkningen,

  så sluta larva er om muslimer ,det kommer inte införas några sharialagar i Sverige, med tiden kommer dessutom de flesta muslimer assimileras i det svenska samhället

  SvaraRadera
 7. I Franska och hollänska städer existerar redan parallella samhällen där muslimsk lag råder i praktiken. Följer man utvecklingen i Malmö så ser man vart det är på väg

  Markus

  SvaraRadera
 8. Jack

  du kommer inte förstå det här men så här här det

  invånare i sverige 2009 ca 9 250 000
  i muslimska kyrkan registrerade troende 2007 ca 106 000

  befolkning 2025 enligt SCB ca 10 100 000

  om muslimska partier skall ha 20% av rösterna och vi förutsätter att alla troende muslimer skulle rösta på dem (inte sannolikt) skulle de då vara ca 2 020 000, vilket då skulle betyda att den icke muslimska befolkningen skulle minska med 1 170 000 personer under tio år, det betyder att förutom den årliga utvandringen om ca 40 - 45 000 per år (varav en del är muslimer) skulle varje år nästan ett helt Linköping utvandra. detta samtidigt som vi får en invandring bestående av enbart muslimer om 140 000 per år

  låter mycket sannolikt eller hur?

  SvaraRadera
 9. Svensk lag skall gälla i hela Sverige

  var vänlig berätta för oss andra om vilka samhällen som det råder annan lag än Holländsk eller Fransk lag

  SvaraRadera
 10. DET BRINNER SKOLOR VARJE DAG I SVERIGE. Ett totalt förakt mot det främsta som varje civiliserat samhälle har.

  SvaraRadera
 11. Rosengård är skit. Det anser alla. Oavsett ursprung, hudfärg eller annat. Det finns helt enkelt inget positivt med Rosengård. Rosengård är så djävla illa att tillvaron där används som ursäkt när invandrare begår brott, det sk utanförskapaet.

  Vilka har då skapat Rosengård? Är det de rasistiska skitstövlarna i Sd eller är det de goda fina människorna i de andra pratierna? Det är inte Sd som skapat Rosengård, det har alla dagens riksdagspartier gjort tillsammans.

  Sd är det enda partiet som säger att Rosengård och dess effekter är skit. Alla andra försöker sopa Rosengård under mattan. Klart som fan att Sd plockar hem röster.

  Med Rosengård menas alla invandrargetton som finns i alla städer. Där bor fö inga politiker heller av någon anledning.

  SvaraRadera
 12. och vad menar Sivan med detta, att det springer runt en massa mörkar herrar från Irak och eldar skolor eller?

  SvaraRadera
 13. Opinion

  Frågan är även graden av aktivism, ghettoisering, vad som sägs i moskéerna etc. Jyllands-Posten-krisen var för mig en stark varningssignal.

  "Det är förmodligen fler muslimer i Europa idag än det fanns bolsjeviker i Ryssland 1917" (Christopher Caldwell).

  Well jag har bott utomlands mer än 30 år, sex år i Arabvärlden, så jag har bristfällig direktkoll på Sverige.

  Jag tror de flesta av mina muslimska vänner skulle förstå mig om jag varnade för stor muslimsk invandring, ghettoisering etx. De vill själva helst vara ifred för sina imamer och aktivister. De länder utanför Europa där jag bott värnar utomordentligt hårt om sin etniska integritet och saknar förståelse för "mångkulturalism".

  En reflektion; varför tar så få av Vellinges kritiker själva personligen hand om ett flyktingbarn?

  SvaraRadera
 14. Alla dårar som jämför med invandringen under sent 60/tidigt 70-tal glömmer passande nog att nämna att det var människor från den kristna kultursfären (oavsett om de var troende eller ej) alltså människor som i stort hade samma europeiska idéarv bakom sig. Dagens nysvenskar kommer från en HELT annat värld, en som föraktar och vill kullkasta den vi står för, som bl.a innefattar demokrati (ett ord som mer och mer utholkas i mångkulturens blodbesudlade namn) och som har en rent fascistisk agenda, bestående av antisemitism, antiintellektualism och antidemokrati. Vi ser redan spåren av denna musli-fascism (se där, ett nytt modeord kanske?) och accepterar inte längre att de ideal Europa genomgått sekler av konflikter och omvälvningar för att etablera, ss. demokrati, förvanskas av de quislingar som vill framstå som humana och välvilliga

  En djävul är en djävul, om än i änglavingar

  Ulf Claesson, Göteborg

  SvaraRadera
 15. och alla invandrare är fundamentalistiska muslimer

  SvaraRadera
 16. Majoriteten av muslimer är inte anslutna till någon muslimsk församling ("kyrka")!
  Muslimerna är idag c:a 400.000 i Sverige!
  http://www.basio.de/faktamuslim.htm

  Har du reflekterat över att vår låga och muslimernas höga nativitet i kombination med massinvandring leder till att Sverige har muslimsk majoritet senast 2050?
  Detta skrämmer folk!

  http://klartexten.wordpress.com/2009/11/12/ar-sverige-muslimskt-ar-2050/

  SvaraRadera
 17. När ska ni begripa att det inte är invandrare specifikt som folk är hatiska mot???

  Det är den verklighetsfrämmande, ansvarslösa, bottenlösa invandringspolitiken som folk vill förändra.

  Rasism och diskriminering finns för övrigt i lika stor utsträckning i dom invandrandes led och grupper som det finns i dom svenska.
  Svenskhatet är ett stort problem i många förorter, från vilka många svenska familjer flyr ifrån.

  SvaraRadera
 18. Mr Opinion

  Inte nog med att sd är främlingsfientliga, de är också emot en könsneutral äktenskapslag, att samkönade par ska ha samma möjligheter till adoptioner etc.Och det är för heteronormen.

  Visst håller du, även om du är "konservativ" med mig om att det också är ett problem, att sd är negativa till sådana viktiga reformer. Eller hur?

  Bengt

  SvaraRadera
 19. lille "klartext"

  då nativiteten bland vad de de ser som riktiga svenskar de senaste åren förbättrats och ligger på plus så kräver det mer än en fördubbling av befolkningen till 2050 SCB tror mer på en befolkning närmare 11 miljoner och du på någonstans kring 18 miljoner, vem tror du vet bäst??

  du tror väl du förstår allt, men lille vän problemet är att du inte förstår speciellt mycket alls

  SvaraRadera
 20. Bengt Held
  jag tror på människans rätt till frihet och val av kärlek, SD har ett program som behöver skärskådas och studeras noga, för bakom de numera lite fagrare orden finns ett parti byggt på rädsla och hat

  SvaraRadera
 21. Bengt!
  Själv är jag för fullständig jämlikhet för homosexuella! Men håller på SD.
  Sverige blir muslimskt senast 2050. Då blir det ett helvete för homosexuella, men skit även för alla kvinnor! Tro mig:
  http://klartexten.wordpress.com/2009/10/13/hedersvaldet-maste-diskuteras/

  http://klartexten.wordpress.com/2009/11/12/ar-sverige-muslimskt-ar-2050/

  SvaraRadera
 22. Brist på empati, en alldeles för stor och rutten hög med fördomar och främlingsfientlighet bär många svenskar på i sin ryggsäck.
  Det är ledsamt att min make, barn och många andra ska bli drabbade p.g.a deras tillkortakommanden.

  SvaraRadera
 23. When you build a factory you create jobs for people, wages for families, goods for the market and taxes for the state.

  You also create toxic waste in the drinking water for the neighbours.

  People who are uncritical in regard to immigration are just as nasty as people saying you don't need to clean the toxic waste of a factory.
  They just think the neighbours are expendable.

  SvaraRadera
 24. @Klartexten:
  Jo, nog kan jag också se att min svärsyster i Saudi Arabien tvingas leva under sjuka lagar. Men å andra sidan så enligt dig är det ju också förjävligt ruttet att jag, också det enligt muslimsk lag, ska få en villa i miljonbeloppet vare sig det är jag eller maken som begär skilsmässa. Skit också!

  Nog fan ser de flesta av oss hur hemskt det är ute i världen, men du som många andra talar om muslimsk lag som rätt och slätt dåligt. Muslimer som rätt och slätt dåligt. Välkommen till verkligheten, men jag har det bra mycket bättre ställt rättsligt vid eventuell skilsmässa än vad någon fru till dig skulle haft.

  SvaraRadera
 25. Problemet är att vi har tagit emot fler än vad vi klarar hantera. Det kostar oss en massa pengar vi inte har råd med. Men då det är tabu att öppet kritisera detta håller alla inne med det. Men tack vare SD kan folk nu anonymt rösta på vad de tycker. När SD blev tillräckligt stora försvann tabut att rösta på dem. Vilket har skapat denna ketchup effekt. Jag gissar att SD tom kan gå över 10% om alla röstar som de tycker, istället för att rösta på vad de tror de får tycka.

  SvaraRadera
 26. Väljaren

  Du har missat verkligheten
  utan invandring så hade vi haft en befolkningsminskning, de flesta som invandrat till Sverige är dessutom kristna, om det spelar någon roll, Det finns uppenbarligen folk som anser att utseende och språklig bakgrund är orsak till att man skall tycka illa om och till och med hata andra

  SvaraRadera
 27. Klartexten

  Du verkar ju lika korkad som de som fortfarande tror att jorden är platt, oavsett hur mycket man blir överbevisad så står du där och tror på det du vill är rätt. även när så ej är fallet

  SvaraRadera
 28. Kalle008. Du talar om tyskar, engelsmän osv som invandrare. Så tämnker de flesta inte (läs Mångfaldsbarometern 2009). De som inte gillar invandringspolitiken ser inte norrmän, finnar, danskar...tyskar.holländare .engelsmän som invandrare.

  De flesta är HELT klara på vilka befolkningsgrupper. De som ställer till med bekymmer, begär mest, gnäller, är kriminella osv. Och det är de som nu dominerar importen, tyvärr. Och som sagt, vi vet alla vilka de är. Och vart de ska skickas.

  SvaraRadera
 29. Man har tröttnat på öhhh få hit mobilen,ööh få hit jackan, va gloru på,ja ska knulla......., jävla hora ja ska döda......öhh brochan..e do rasist jävla svenne. va e sista pris....Man är inte rädd för det okända man har bara tröttnat på skitfolket som åker med i baksuget på dom som förtjänar all hjälp dom kan få.

  SvaraRadera
 30. Men den som är trött på;

  "öhhh få hit mobilen,ööh få hit jackan, va gloru på,ja ska knulla......., jävla hora ja ska döda"

  Då måste du ju ha problem med stora delar av den "svenska" populationen. Det där är vardagsmat tyvärr och inget speciellt för just invandrare eller så.
  Hur vet vi och hur kan vi avgöra vilka som åker med i baksuget på dom som förtjänar hjälp? Med tanke på den lynchstämning som råder bland en del svenskanr är det överhängande risk att det drabbar "oskyldiga".
  Skickar man hem min make tex och så står mina barn här utan pappa och jag utan make och ska försörja vår familj? Bra tänkt!

  SvaraRadera
 31. Johannes

  Jag sa aldrig att all invandring är av ondo, men den politik som förs nu är katastrofal. Du kan sitta och prata väl om invandring hur mycket du vill men verkligheten talar om något annat. Så det blir SD för mig om inte något annat parti kommer med bättre förslag.

  SvaraRadera
 32. Jättebra webbsida,väldigt informativt.

  SvaraRadera