måndag 9 november 2009

Murens fall började den dag den byggdes

För tjugo år sedan förändrades vårt Europa och vår värld totalt, innan muren föll så skrevs det och pratades om atomkriget som en realitet, barn intervjuades om sin skräck, och vi matades i media många gånger om hur USA ställt upp kärnvapen på vår Europeiska jord.

Att muren till slut skulle falla av trycket från människors längtan efter frihet och att slippa den korrumperade kommunistiska diktaturen var ju faktiskt bara en tidsfråga, grunden till fallet lades redan den dag muren byggdes. Människan ju vill inte vara instängd

Vi står här i gamla Västeuropa med en hög intellektuella och personer inom media som dels öppet försvarade och stödde de kommunistiska diktaturerna var de än dök upp, och dels genom att försiktigt vinkla nyheter och skrifter för Sovjet och mot USA, den var faktiskt en propaganda utan motsvarighet i Sverige, som om den dök upp idag skulle nästan framstå som patetisk, men då var den en realitet.

Alla dessa personer i väst och inte minst här i Sverige som är på gränsen till femtekolonnare, har faktiskt klarat sig förvånansvärt bra efter murens och kommuniskmens fall, de få gånger som frågan har dykt upp har de skyllt på tidsandan och ungdomligt oförstånd – ja ok det var ju inte så farligt ni var ju bara vänsterintellektuella dvs i grunden snälla och goda och då gör det inget att man i sitt förflutna försvarat ett förtryckare och mördarsystem. Ingen som försvarat Nazismen skulle kommit undan lika lätt. Hade Jan Myrdal försvarat nazismen så hade han hamnat i kylan för allt framtid, men nu var det ju så att han försvarade kommunistiska mördare och då är det ju en annan sak.

DN DN AB AB DN SvD SDS SDS Exp Exp HD VG DB SvD SvD SvD DN VG POL DB

9 kommentarer:

 1. larvit skrivet, det är en stor skillnad på vänstern och nazisterna

  SvaraRadera
 2. "mördarsystem". Hör att det är en självgod "svenskjävel", som är i farten igen.
  Har man redan "glömt" bort, att man ända fram till 1976 i detta "Folkhemmets" paradis, tvångssteriliserade mängder av unga flickor. De "passade" inte in systemet. Konstigt, att man inte gav dem självmordspiller från Socialstyrelsen...När sedan Utlandet reagerade, blev reaktione från svenskt håll: "Vi förstår inte all uppståndelse...det här är ju en svensk företeelse...vi tänker verkligen inte be om ursäkt...har inte utländsk media viktigare saker att syssla med...vi är inte som DDR...
  Vidriga svenskar...
  Och så ger man sig på en avsomnad nation, när man inte ens klarar av sina egna hemskheter!

  SvaraRadera
 3. ja ja
  bara för att du var en av dessa kommunistdyrkare som nu när verkligheten har kommit känner sig vilse, så är det rätt trist att du såhär öppet och utan att du förstår det skyltar med din saknad efter den gamla ordningen

  SvaraRadera
 4. mycket intressant...
  Du försvarar tvångssterilisering av unga kvinnor.
  Då måste du vara en svensk taliban...Inte ens hårdföra muslimer skulle göra nåt sånt.
  Hur bär man sig åt för att hata så mycket, så man är för tvångssterilisering av kvinnor. Är du själv kastrerad? Det borde du vara eftersom kvinnans rättighet att föda barn är föraktligt för dig.
  Odjuren finns bland oss...Se upp kvinnor!

  SvaraRadera
 5. är du helt förvirrad
  i alla samhällen görs fel, nu gällde detta inte eventuella fel som gjorts i Sverige, utan ett system som förtryckte och hade hela sitt folk som gisslan, man beräknar att cirka 250 000 tusen östtyskar på ett eller annat sätt avlönades av STASI, det är ett samhälle som totalt försöker kontrollera sina medborgare

  SvaraRadera
 6. "eventuella fel"??? Tvångssterilisering gjordes i Nazi-Tyskland i stor skala. Anser du verkligen att om något är vidrigt i andra länder som DDR, USA, Kina, UK, Sydafrika, Norge etc, då ursäktar det vad som helst som sker i det egna landet?
  Är du moraliskt korrumperad, eller vad?
  Det här är en sjukdom, som stinker i den svenska folksjälen: Tanken att allting, och jag menar ALLTING, är mycket bättre i det egna landet bara man stirrar sig tillräckligt blint på andra staters tillkortakommanden. Du är ju som en fanatisk kommunist, fast med omvända färger.
  Tror du verkligen, att tvångssteriliseringen av kvinnor och handikappade fram till 1976, är nån sorts vandringsskröna? Som judar som dricker kristna barns blod?

  SvaraRadera
 7. Har man mentala problem så blir kommentarerna uppenbarligen på det här viset, kan man inte tänka och har stora problem att reda ut begreppen så blir det tydligen så här förvirrat.
  Tvångssteriliserade kvinnor i Sverige har inget att göra med de kommunistiska diktaturerna att göra, inte heller med att muren föll av folkets tryck för tjugo år sedan

  SvaraRadera
 8. Det här är ren ynkedom, typiskt för en sketen "svenskjävel". Dina ynka två hjärnceller klarar inte av mer än en åsikt i taget. Du är uppenbarligen nynazist, må du brinna i helvetet!!

  SvaraRadera
 9. Ta nu dina piller så känns det säkert bättre

  SvaraRadera