söndag 30 augusti 2009

En dålig Norgehistoria

Stämmer de som skrivs av norske försvarsexperten Johan Berg i DN ,så är det inte bara en skandal utan dess lik utan även en fråga som gör att ingen kan lita på vad Norge och norska företrädare lovar och säger i fortsättningen.

Att Norska politiker bara för att slippa Sverige och JAS intill den otroliga grad ljuger och för både sitt folk och sig själva bakom ljuset låter helt otroligt, att man dessutom är beredd att låta sin befolkning betala upp till 85 miljarder mer för amerikanska JFS, allt i en tydlig Sverigefientlighet som inte sett sin motsvarighet i historien.

Om allt stämmer kan det bara vara två orsaker till skandalen, antingen en otrolig hög av mutor, vilket inte låter helt otroligt när det gäller amerikanska bolag, den andra orsaken skulle vara ett otroligt mindervärdeskomplex mot Sverige, som gjort att vissa r beredda tt göra vad som helst straffa Sverige.

Räkna inte med en utredning om detta, men om det i framtiden när allt är betalt visar sig att summorna som Berg hänvisar till stämmer, så är en av nordens största skandaler ett faktum, och Norge har straffat ut sin trovärdighet för en mycket lång tid framöver

DN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar