måndag 17 augusti 2009

Tack och hej Swedbank

Faktum är att Swedbank som är en så pass stor bank som den är, har visat sig genom historien varit den bank med sämst service, försök bara föra över pengar till Swedbank, inte går det på samma dag inte som med de flesta andra bankerna.

Sen har man en lång historia av dåliga beslut och inkompetent handlande i ledningen från gammal Föreningsbankens och Sparbankens tid och fram till idag.

Sannolikheten att Michael Wolf (Swedbanks nye VD) blir statligt anställd ökar för varje dag, för inte ser det ut att vara grönare gräs runt hörnet för banken, tvärtom så ser risken för ännu större kreditförluster ut att vara överhängande, och då hjälper inte de nya 15 miljarder som nu skall till i den nya nyemissionen. Vad händer då? So det kommer att behövas ännu mer pengar, sannolikheten är då stor att den som får gå in då är staten och att vi alla får betala för Wolfs företrädares dåliga omdöme.


SvD DN DN DN SvD DPS SvD DN DN DN DPS

5 kommentarer:

 1. Så larvigt att hacka på bankerna hela tiden, inte kan Swedbank lastas för finanskris osv

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående
  dessutom så är ju Wolf ny på sin post

  SvaraRadera
 3. har man så dålig koll så tycker jag att man kan hoppa över att lämna kommentarer

  SvaraRadera
 4. Jag tror du kan köpa aktier i Swedbank, med den senaste nyemmissionen så kan man ta keditförluster på mer än 50 miljarder och ändå hålla näsan ovanför vattenytan.

  SvaraRadera