söndag 16 augusti 2009

Mona en fegis

Mona är en fegis inser hon inte att det är nu vi måste kvotera in alla

Hon som alltid vill stå på barrikaderna i HBT frågor, varför inte kräva att HBT personer kvoteras i in styrelserna och varför vill hon inte kvoter in personer med invandrarbakgrund

Det fattas dessutom kvinnor bland betongarbetare, varför hörs inget om detta?

Var är kraven på lika många motorcykelåkande kvinnor som män i HA eller Bandidos?


DN SvD

1 kommentar:

 1. Ja, den här följetongen Mona Sahlin gör precis allt hon kan för att leda in den politiska debatten på oväsentligheter. Varför?

  Man måste genomskåda politikens smutsiga spel och verkliga motiv. De sämre ställdas politiska representanter har bildat en egen samhällsklass med ett egoistiskt särintresse som skiljer sig från de egna väljarnas. På en senaste tiden har det kommit en så pass uppseeneväckande radda av impopulära utspel från rödgröneriet att ett mönster framträder. Fullt så korkade kan de inte gärna vara; vad det handlar om är att de börjar få kalla fötter, och nu kämpar hårt för att se till att förlora också nästa val, för att på så sätt kunna fortsätta att leva gott på folkets bekostnad utan att behöva arbeta och ta ansvar för någonting. Det hela är bara f-ö-r grovt för att vara trovärdigt.
  .
  Först ut Miljöpartiet med Yvonne Ruwaidas vettlösa förslag:

  http://www.newsmill.se/artikel/2009/07/27/dags-normkritisk-politik
  .
  Därefter Lars Ohlys floskelspäckade litania:
  .
  http://www.newsmill.se/artikel/2009/08/15/vaga-se-strukturerna-bakom-mor...
  .
  Sedan följande bisarra lovsång till en måttlöst impopulära Mona Sahlin:
  .
  http://www.newsmill.se/artikel/2009/08/16/darfor-bor-feminister-stodja-m...
  .
  Allt medan folkets verkligt brännande problem ostentativt ignoreras. Fallet Samuelsson illustrerar hur en rögrön potentat avpolletteras och lönas för sin foglighet med en sinekur där hon kan sitta och lata sig allt framgent.
  .
  Konspirationsteori? Snarare handlar det om ett utbrett tyst samförstånd i insikt om et krassa egenintresset. Den bittra sanningen är att rödgröneriet en gång för alla är slut som levande politisk kraft, de sämre ställa har ingen politisk representation överhuvud tagetoch en borgerliga sidan har uppnått ett önskeläge med realt maktmonopol
  .
  http://newsmill.se/artikel/2008/09/02/om-de-okande-klyftorna-i-det-svenska-samhallet
  .
  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera