torsdag 17 september 2009

Fundamentalism hotar vår frihet

Om det så gäller svenska muslimska fundamentalister som tydligen inte vill något hellre än att dö i de afghanska bergen eller om det gäller de som ser Obama som kommunists eller här hemma våra Sverigedemokrater eller kommunister, så hatar de säkert varandra, men faktum är att om man skärskådar dem alla så är makt över andra, dvs att alla andra måste ändra sig, en genomgående huvudpunkt hos dessa människor och deras syn på världen.

Det finns bara ett försvar mor såna idéer, de skall bekämpas med demokrati, inom demokratins gränser, det är oerhört viktigt att demokrati och respekten för andra människor lärs ut i våra skolor. Det är så oerhört lätt att detta tas som helt självklart, men motståndarna bedriver hela tiden ett krypskytte och långsamt långsamt så riskerar den alltid att glida oss ut händerna, därför måste den erövras varje dag.

Hymla därför inte med vilka som är demokratins fiender, även om man inte skall demonisera anhängarna till dess motståndare

I Sverige har vi enligt SÄPO ett hundratal muslimska fundamentalister som kan ta till våld, vi har ett polisiskt part vid namn Sverigedemokraterna som har gamla nazister på listorna till kyrkofullmäktige. Vänsterpartiet har alltför många gamla kommunister som tror på revolution för att kallas ett fullvärdigt demokratiskt parti, vi har nynazister och vi har den organiserade brottsligheten som i sig även den är en fundamentalistisk rörelse. Säker kan man hitta några till men här är grundhoten mot vårt samhälle och vår demokrati. Så den som inte röstar i kyrkovalet kan få se kyrkan styras av Sverigedemokraternas gamla nazister, och då är det för sent.

och kom ihåg att ju fler som står vid sidan och inte orkar bry sig, desto gladare blir dessa grupper, för då ökar deras makt


DB DB VG AB AB AB SvD


5 kommentarer:

 1. Vi bojkottar Israel för att visa att vi inte stöder deras förtryck av palestinier. Vi bör göra samma sak för att visa att vi inte stöder terrorism eller islamiseringen av Sverige.

  Gör inga affärer med troende muslimer, hjälp kvinnor som blir utsatta för hedersvåld, visa artigt och respektfullt att du tycker att Islam inte är en del av Sverige.

  SvaraRadera
 2. Ska man stänga ute SD måste man rösta på ett icke-partipolitiskt alternativ som FRIMODIG KYRKA. Detta eftersom alla de politiska partierna håller dörren öppen för SD, de har också hjälpt dem vidare genom att införa direkta val till högsta ledningen. Så kan SD kryssa in sina kandidater rakt in i högsta ledningen utan att engagera sig lokalt, praktiskt.

  Därför röstar jag på frimodig kyrka, för en demokratisk kyrka utan partipolitik!!!!! som resten av föreningssverige.

  SvaraRadera
 3. De gamla Nazisterna i SD behöver du inte oroa dig för. Överdriv inte faran, de som hade någon gammal koppling hade det på åttiotalet under postorder-skinhead-erans tid. De var tonåringar och lyssnade på Ultima Thule. Tio år senare satt en av dem som politiker för Centern och har idag jobbat tio år som lärare. Alltså, jag försvarar inte nazister men att dessa SD:are skulle vara skvatt galna nassar det är ju löjligt. De är nationalromantiker som vill sjunga sånger i kyrkan vid skolavslutningar utan att det blir en massa löjligt väsen. Så ta det lite lugnt!

  SvaraRadera
 4. Om du, upprepade gånger, ska angripa SD för att ha en gammal nazist som kandidat så kan man undra varför du inte nämner att samma person hade 24 års politisk erfarenhet från centerpartiet därimellan. Den nazistiska bakgrunden var förstås heller inte relevant när han arbetade för ett "gott" parti, centerpartiet. Märkligt hur folk inte klarar av att tänka själva utan sväljer propagandan från marxistmedierna med hull och hår.

  Anonym 11.34: Vi bojkottar inte Israel utan tvärtom stödjer mellanösterns enda demokrati när vi har möjlighet. Det borde vara en självklar insikt hos alla som ser islamiseringen av sverige och världen som ett problem. Islams fiender är våra vänner. Extremister dras som bekant till varandra och det är ingen slump att både socialister och nazister vurmar för islam och hatar våra västvänliga vänner.

  SvaraRadera
 5. När du nämner extremister då glömde du visst nyliberaler, liberalterrorister, eller du kan kalla de vad du vill, som egentligen krigar runt om kring i Världen, med låtsas demokrati som idegrund, med fullständig förödelse och förfall som drabbar alla som viker sig inte till kapitalets diktat! Då ser de "liberalterroristerna" frihet som rätten att ta andras naturtillgångar,att ockupera andra länder och regioner samt att etablera en kontroll av informatinsflöde som drabbar även befolkningen i de länder "befriare" kommer ifrån!
  Det är inte längre ryssen som är skurken, nu är det islamister man ger sig på, imorgon kommer ryssen tillbaka på tapet,eller man kommer på någon fiende! Problemet ligger just i kapitalismen och dess oförmåga att klara kriser som systemet själv genererar.

  SvaraRadera