lördag 26 september 2009

Vem älskar Mona??

Ja man får väl för henens skull hoppas att hennes familj älskar henne, annars ser det minst sagt pinsamt ensamt ut på den bänken.

Men som man bäddar får man ligga, hur många vill ha denna kvinna som kan dra sin politiska historia tillbaka till den tid då sossarna mycket tydligare stod för förbud och begränsningar av människor och deras vardag

Vem vill att kvinnan som ville direkt ösa svenska medborgarnas miljarder över SAAB när det faktiskt var GM som ägde företaget, hon stod sen helt oförstående som en dinosaurie över folks reaktioner på hennes ryggmärgsreaktion av östtysk modell,

Faktum är att hon har ännu inte förstått att tiden har lärt Sverige och svenskarna att det finns inget skattkista utan botten att ösa ur, vilket alltid funnits i den Socialdemokratiska sagan om verkligheten, utan i den verkliga världen så krävs den prioriteringar.


DN DN SvD AB EXP DPS SvD

2 kommentarer:

 1. Ja du, jag kan bara hålla med dig. Samtidigt så tror jag inte självförtroende är något som Sahlin råder brist på. Jag tror också att Mona måste fixa fram en oceanångare full med valfläsk som hon har sparat ihop till själv, och som kan knytas till henne personligen. Om hon skall överleva kongressen i oktober i positionen som partiledare.
  Jag säger som jag skrev i en annan kommentar. SAP verkar inte kunna bestämma sig för om dom ska vara med och spela över huvudtaget! Jag tror att det röda laget behöver en "Svennis" som talar vem som ska spela var och varför, samt vem som kanske ska fundera på att göra något annat,,,,,, ingen nämd och ingen glömd =)

  SvaraRadera
 2. Anledningen till Socialdemokraternas stora tillbakagang ar att Mona Sahlin inte begriper vilka hon skall skall representera.
  Ett klart bevis for detta ar att nar Wanja Lundby Wedin betalar hundra miljoner av LO arbetarnas pensionspengar till fantasilön at en direktor och kritiseras för detta staller sig Mona Sahlin reservationslöst pa hennes sida och försvarar hennes handlande mot kritiken fran de drabbade..
  Det ar Lo arbetarna som förlorat sina pengar som Mona Sahlin skulle ha värnat om om hon begripit battre.
  Wanja lovade att pengarna skulle aterföras men inte en krona har aterbetalts och Mona Sahlin agerar inte for att LO arbetarna skall fa tillbaka vad som utlovats.

  Med hennes omdomme ,eller rättare sagt brist pa omdomme , begriper hon inte vilka hon skall representera.

  I Volvos fall tror hon sig representera de bilarbetare som kan bli fristallda samtidigt som hon tillsammans med MP vill hoja bensinpristet till 25kr per liter nagot som skulle fa arbetslosheten bland bilarbetare att skena till oanade hojder.
  De som skulle vinna pa Mona Sahlins forslag ar agarna i USA som far finansiering som svenska skattebetalare garanterar och tar risken for.
  Detta ar ett ytterligare ett bevis for att Mona Sahlin inte begriper vilka hon borde representera.

  Att byta ut henne nu ar inte for sent, att ha henne kvar ar en katastrof.
  De som i dagslaget stoder Socialdemokraterna ar sadana som skulle rosta pa partiet aven om ledaren vore en hast och ingen av dem skulle andra sig om Mona Sahlin byttes ut, daremot skulle massor av valjare som lammnat det pa grund av Mona Sahlin komma tillbaka till partiet

  SvaraRadera