fredag 18 september 2009

Ha ha ha ha har Mona ingen koll

Att chartra ett privat plan för att flyga på kändisfest på Mallorca kan inte alla göra. Om Mona Sahlin varit någon annan så är väl det helt ok, hon får göra vad hon vill med sina pengar. Men om man skall företräda ett varumärke som Socialdemokratiska partiet, så borde alla varningslampor blinka.

Men det är ju det som är Monas mest framträdande egenskap – ingen koll på läget –

Det som oroar mer är vad skulle hon med sin allt för tydligt dokumenterade brist på att förstå vad man kan och vad man inte kan göra, skulle kunna ställa till med som statsminister, bäva månde Sverige

AB SvD SDS EXP AB

5 kommentarer:

 1. Du kanske ska vara lite försiktig med dina omdömen eftersom kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (m) också sitter på planet.

  SvaraRadera
 2. Konstigt att ingen nämner det vansinniga i att flyga till en födelsedagsfest. Flygresor hotar miljön, det ska inte politiker som kämpar för en bättre miljö ägna sig åt i onödan. Bara då det är absolut nödvändigt, som för en snabb resa till Bryssel till ett viktigt möte. Inte till en fest som lika gärna kunde firats hemma.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker hon gör rätt - vem hade inte deltagit på festen. Heja Mona!

  Tobbe Rosén

  SvaraRadera
 4. Varken Adelsohn eller Sabuni försöker utge sig för att vara något de inte är och därför blir det heller ingen storm. om man inte fattar det så hör man väl till den del av sossarna som anser att ledaren aldrig gör fel, de trivs väl bäst i lite totalitära system kan jag tänka

  SvaraRadera