tisdag 22 september 2009

Riksdagsmännen ett snitt av befolkningen

Sossarna framhäver ju alltid vikten att riksdagsmännen representerar ett snitt av landets befolkning, nu visar det sig återigen att det inte är någon bra idé

Smutskastning av andra över Internet, är väl ändå något våra riksdagsmän skall vara för goda för, men ack nej nu visar det sig att i enlighet med sosse principen så sitter det så klart en och annan som sysslar med sånt i riksdagen, pinsamt för hela riksdagen att kollegor visar sig vara alltför vanliga. Att detta skett på Wikipedia, är just ett bevis på Wikipedias svaghet.

Dock är det väl så att en IP adress som går att härleda till riskdagen kan ju vara lika gärna en anställd person och behöver inte vara en riksdagsman.


DN SvD EXP DAGEN

2 kommentarer:

  1. "Dock är det väl så att en IP adress som går att härleda till riskdagen kan ju vara lika gärna en anställd person och behöver inte vara en riksdagsman."

    Ja, och det finns även publika datorer som hör till riksdagen, bl.a. i deras informationcenter, så det behöver inte ens vara någon som jobbar på riksdagen.

    SvaraRadera
  2. om det är så och om ändringarna kan härledas till dessa publika datorer, så är det en anka, eller mer en icke nyhet, det enda nyhetsvärde det i så fall har är att någon eller några försöker kasta smuts på riksdagen och dess medlemmar

    SvaraRadera