måndag 25 maj 2009

Bomba bort Kim Jong Il

En galen diktator som är ett hot mot oss alla,

Ett land som är totalt indoktrinerat.

Som dessutom har tillgång till kärnvapen

Vad skall man göra?

Det finns inget som heter interna angelägenheter när det gäller att man plågar dödar och förtrycker den egna befolkningen, vi andra som står upp för demokratiska ideal måste agera, Nordkoreas diktator och hans närmaste måste bort. Det går att göra antingen med bomber eller mera direkt. Men som det ser ut nu är Nordkorea ett hot mot resten av världen och dess ledare som helt tydligt är helt galen och därmed oberäknelig förtrycker och plågar sin befolkning och hotar resten av världen med sina kärnvapen, det måste få ett omedelbart stopp.

Ett problem med Nordkorea är att det inte finns någon land i världen som är så stängt och där befolkningen är så indoktrinerad. Detta innebär att Nordkorea efter Kim kan få stora problem, Det kommer att behövas någon forma av Marchallplan för landet, annars kommer problemen dessutom att spilla över på länderna runtomkring och om det vill sig illa bli något mycket illa.

SvD SvD SvD AB AB AB DN DN DN DN SDS DA DA VG VG VG DB POL POL POL POL POL DPS

6 kommentarer:

 1. Utan FN-mandat är det olagligt att attackera nordkorea, ett krigsbrott. Miljoner flyktingar skulle invadera Kina så det skulle aldrig hända. Kina skulle aldrig tillåta det och även Sydkorea har intresse av att regimen stannar vid makten. De vill inte ha miljoner som attackera dom med alla medel som finns tillgängliga. De vill inte behöva ge humanitärt bistånd till ett krigsdrabbat grannland som skulle göra de urfattiga.

  Enda icke godkända kärnvapenmakten som kan attackera omvärlden är egentligen Israel som har ICBM kapacitet och inga problem att atombomba oss, västeuropa - medans detta är något Pakistan och Indien saknar. NK vet också att de inte har några resurser att ta över några andra länder, men det har inte t ex USA heller. Inte heller ha de det politiska kapitalet att kunna ta på sig miljoner döda igen. Inte heller är NK något unikt i världen, vi har liknande regioner i Europa som Transnistrien. Om än mycket mindre. Länder som Myanmar ligger helt annorlunda till dock pga naturresurser. NK är också ett skrämmande exempel på hur världen ser ut efter att denna energirevolution vi lever i slutar. Vad som händer med ett samhälle när majoriteten av energin försvinner.

  SvaraRadera
 2. Är det inte så att FN befinner sig i krig med Nordkorea redan? Koreakriget slutade väl 1953 med ett vapenstillestånd, inte med ett fredsavtal?

  Så FN-mandat finns ju i form av resolution 84. Frågan är om det är så listigt. I och för sig tycks ju inget ha blivit bättre där under de senaste 50+ åren, så man måste kanske snart göra något drastiskt.

  MacArthur hade kanske rätt...

  SvaraRadera
 3. det är sedan den 27 juli 1953 endast vapenstillestånd

  SvaraRadera
 4. bomba något så tv blir ett stort tv-spel

  SvaraRadera
 5. Hahahaha, galen diktator? Knappast, Kim Jong Il är mycket smart, det märks att du är totalt indoktinerad av USA's propaganda. Såklart lever vi i ett demokratiskt land och folket i DFRK är indoktinerade! Jag kan säga dig att vi är minst lika indoktinerade av USA som Nordkoreanerna är av deras stat.

  SvaraRadera
 6. Skjutglad liberal25 maj 2009 16:42

  Ja!! Bomba! Bomba! Bomba!
  Alldeles för lite spännande på tv här i Sverige....Dom är ju indoktrinerade dom där gulingarna! Dom kommer säkert anfalla hela världen med kärnvapen om dom får hållas. Stockholm ligger extra mycket i riskzonen! Bomba! Fort innan dom tar oss! Bomba Iran också!! Dom är ju galna dom där djävlarna!! Fatta; dom kommer ju atombomba Israel om vi inte bombar den där djävla Ahmanjidejad eller va han heter. Bomba!
  Bomba dom nu! Dom hotar ju för fan freden!!

  Ps. Vad skönt de é att bo i Sverige där vi inte alls utsätts för krigspropaganda och där vi inte är indoktrinerade! Ds.

  SvaraRadera