fredag 29 maj 2009

Schymans tårar räddar inte lede FI


Vem är rädd för FI??

Ingen är väl den helt naturliga slutsatsen, det är nämligen så att ett extremfeministiskt vänsterparti som bygger på att alla som kan definieras män är av ondo och kollektivt skyldiga till alla våldtäkter osv. inte kan samla några stora mängder av varken sympatisörer eller röster.

Om det är så att FI:s valsedlar inte har funnits vid några vallokaler så är det såklart ett problem men inte ett uttryck för vad Schyman i sin lilla värld ser som patriarkatets förtryck, (vad det nu är?)

I dag på radio så intervjuade Annika Lantz i ”Lantz i P4”en av cheferna för ODIHR (Office for Democratic Institutions and Human rights) den organisation som Schyman anser att hon har fått hit för att se om valet går rätt till, därför att hon till dem har påpekat hur illa det är med demokratin enligt hennes sätt att se det. Enligt honom så kände han till Schymans begäran men den hade inget med deras beslut att närvara vid EU valet i Sverige, de hade varit runt hela världen, oftast i nya och instabila demokratier, men även tidigare i bla Storbritannien och Frankrike, så det var nu bara Sveriges tur som han menade.

Så tyvärr Schyman dina påståenden om varför ODIHR kommer hit under EU valet stämde inte, och anledning till att ni inte får så många röster är för att inte så många gillar era politiska idéer

SvDInga kommentarer:

Skicka en kommentar