tisdag 12 maj 2009

Lämna kvar dem

Ytterligare två pedofiler har gripits av lokal polis i Sydöstasien, riskkrim har haft de två under uppsikt och har en ny grupp som arbetar speciellt med såna här hemska fall, detta är den första frukten av det arbetet och samarbetet med Thailänds polis har varit mycket bra. Men vad händer sen?

Om dessa två döms till fängelse kan i enlighet med det avtal Sverige och Thailand har om sk ”överförande av straffverkställighet” den som döms till fängelse minst avtjäna fyra år eller om straffet är längre en tredjedel av tiden, vid livstid minst åtta års fängelse. Sen 2003 kan den som har överförts även få sitt straff anpassat till de straffskalor som gäller i hemlandet.

Det betyder att de kan komma hem till Sverige och sen kliva ut som fria män.

Låt dem sitta kvar i det Thailändska fängelset hela strafftiden (hoppas den blir lång). Skall vi i Sverige hjälpa dem som utnyttjar och våldtar små barn till frihet och i värsta fall få till konsekvens att fler barn far illa?

AB DN SvD SDS

3 kommentarer:

 1. Ja, vi i Sverige ska ge skydd till alla medborgare, även de stygga.

  SvaraRadera
 2. http://www.nationmultimedia.com/breakingnews/30102500/Thailand-nabs-three-Europeans-after-paedophile-tip

  SvaraRadera
 3. Prostitutionen i andra länder verkar locka många gamla turister från Europa speciellt från de nordeuropeika länderna. Män med barn själv, exemplariska familjäfäder, med företag och bra positioner, som inte lämnats till en som inte har andersson eller svensson i efternamnet. Dessa djur söker sig till andra länder för att ta form deras omoraliska idiotiska ilogiska ilegala beteende

  Där behovet finns finns en marknad. Det verkar ligga något väldig djup i deras ögon med deras arroganta insolenta,äckliga nochalanta beteende som många medelåldersmän har gentemot barn specieelt barn i fattiga länder, eftersom själva skulle aldrig tänka göra detta mot en svensk barn i Sverige åker de till thailand exempelviss för att göra det de inte kan göra i Sverige. De har ingen självrespekt, ingen moral och domineras av hyckleri i deras tankesätt. And människor speciellt barn och kvinnor som inte har andersson eller svennson som efternam kan inte vara mer värda än 100 kr. 100 kr eftersom även i denna situation ger de inte en det priset som skulle motsvara hödre än att ta ett öl i stan.

  SvaraRadera