torsdag 7 maj 2009

Huliganerna styr

Det brinner snart varje natt i Rosengård, Malmö, brandkåren vågar inte åka in i området utan polisbeskydd, och knappt det hjälper. Polisen vågar inte, alternativt har inte förmåga att ingripa.

Området blir på kvällarna fredlöst, ett område där mobben styr. Skulle det tolereras på t ex kungsholmen i Stockholm – nej inte en chans, då skulle vi få se på andra bullar.

Det är inte ok att överge de som bor i Rosengård bara för att de bor i just Rosengård. Johan Pettersson (FP) förslår bla utegångsförbud för de som tänder på bilar på natten etc. bra att han engagerar sig men utegångsförbud, hur ska det kontrolleras?

In med en hög av poliser och folk från socialen, som patrullerar området på natten och tar tag i det som händer direkt, det är dags att visa för invånarna i området att även de har rätt till lugn och ro på natten och lag och rätt dygnet runt. Det har nu gått så långt att det behövs en riktigt rejäl styrka som finn i området dygnet runt för att skydda invånarna mot huliganerna som annars hotar att helt ta över området.

Det är minst sagt brådis, annars kommer det att med största sannolikhet att eskalera och kanske sprida sig runt om i landet i sommar, och vilka kommer då få fler röster till EU parlamentet - ja inte är det de existerande partierna utan (SD)

SvD DN SDS SDS SDS DN SDS DAGEN

3 kommentarer:

 1. Det finns städer som behöver växa till sig för att klara sin ekonomi bättre.
  Vissa städer behöver närma sig runt 45000 invånare för att bli bättre på självförsörjande och samhällsservice etc - De behöver folk - se till att nyanlända hamnar där så städerna växer till vilket i sig skapar jobb och fler butiker/hus etc.

  Även prov-medborgarskap låter bra...man måste väl kunna förvänta sig de mest basala värdegrunder som vi har i sverige - och att dessa kan uppfyllas av de VI HJÄLPER - man tackar tamigfan inte på det här sättet!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Skicka hem invndrarna istället. De tillför inget positivt till Sverige, bara negativt.

  SvaraRadera
 3. Enkel biljett hem till var fxn de nu kommer från. Hela familjerna bör skickas hem. För jävligt att vilka tattare som helst ges svenska medborgarskap! Rösta SD 2010!

  SvaraRadera