fredag 22 maj 2009

Mona is back - tyvärr


Allt är förlåtet,

skandalerna glömda,

minnet är kort,

Ja hur ska man annars förklara att Sossarna seglar upp som en vinnare i alla väljarundersökningar som kommit i dagarna.

 

Men varför går det så bra för sossarna?

Tyvärr så är väl den bistra sanningen att en del av alliansen återhämtning var grundad på sossarnas och LO,s dvs Monas och Wanjas klantigheter, vilket jag påpekat tidigare, visst har regeringen visat ryggrad när det ropats på pengar utan någon som helst analys när bla SAAB började rasa. Men tyvärr så styr Alliansen nu under den värsta kris i mannaminne och att de skulle klara sig helskinnade genom en sådan katastrof är tyvärr svårt, det kommer i så fall att  kräva något extra. Det kan komma, men har idag inte direkt visat sig.

 

När man ser de olika resultaten som de olika undersökningsinstituten presenterar, undrar man faktiskt hur mycket de är värda om det kan skilja över 20% av röstandelen mellan de olika undersökningarna för ett parti.

Ännu mer intressant är att se hur seriöst de olika undersökarna tar på sina egna resultat som om det vore dagens sanning om än så olika.

Vi får väl hoppas att valdeltagandet blir högre denna gång än vid förra EU valet, men om man tänkt sig att rösta på någon av kokkosnötterna (PP) (SD) eller (V) så får man gärna stanna hemma

DN SvD SDS AB AB SDS

3 kommentarer:

 1. "Alla ska med!"
  http://thepiratebay.org/torrent/4905348

  SvaraRadera
 2. Det är så kul att skriva nått om (PP) för då hoppar det alltid upp nån liten sur typ,
  den här gången dök det upp en lustig hybrid

  som kommentar kan man säg att risken att EU skulle bli Islamiskt eller Nazistiskt är så minimal att solen har exploderat innan det sker

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte skandalerna är bortglömda, människor vet bättre än så!

  Däremot förstår folk att om vi skickar borgerligheten till Bryssel så vet man att dom kommer skänka bort folkets makt till högstbjudande. Detta vet väljarna och efter att ilskan lagt sig så väljer man hellre ideologiskt igen än i ilska. Man väljer hellre vänster än höger därför att när skimret av moderaternas grymma PR-kampanjer och finputsade moderat-leenden lagt sig så visar sig alltid borgerlighetens sanna ansikte, gång på gång och det vet människorna. Därför röstar både höginkomsttagare och låginkomsttagare tillsammans med sina hjärtan för social trygghet och en decentralisering av makten.

  SvaraRadera