måndag 22 juni 2009

Elaka statsråd skor sig - eller hur det nu var


Ujujuj så kan vi inte ha det i landet lagom, ingen ska ha högra lön än andra, speciellt inte politiker, idrottsstjärnor kan få tjäna mycket pengar speciellt om de är trevliga och folkliga, men politiker de ska inte tjäna mer än någon annan ,vem nu det är?

Låt oss demonstrera och skrika framför riksdagshuset och protestera mot att de som företräder oss tjänar mer än snittsvensken, sen arbetar de djävlarna otroligt mycket också, det är säkert en konspiration för att hålla arbetslösheten på en hög nivå för annars räcker ju arbetstiden till både två och tre statsminister tjänster.

Se där har vi ett sätt att få ner arbetslösheten tredubbla antalet statsråd och låt dem dela på lönen.

SvD AB DPS

1 kommentar:

  1. Fast om de lever som de lär så kan vi inte klaga på dem heller. Regeringen vill helst att vi i den rådande ekonomiska läget helst ska avstå löneökningar. Då borde även de kunna föregå med ett gott exempel. Nu är det svårare att ta dem på allvar. Att de skulle vara värda lönen med avseende på att de jobbar så mycket, jag jobbar mycket men får inte en lika stor procentuell löneökning som regeringen får.

    Sen har jag iofs inget emot att folk tjänar pengar. Frågan är bara vilka signaler politikerna vill skicka till den stora allmänheten. Do as I say not as I do.

    //Johan

    SvaraRadera