måndag 22 juni 2009

Sluta mesa - stå upp för demokratin


Hur många ska behöva dö innan den demokratiska världen lyfter bladet från munnen och talar klartext., säkert är det så att de flesta regeringar tror att regimen i Iran kommer att slå till hårt och sen är protesterna över, och har man då satsat på att stödja demonstranterna, då är dörren till Iran stängd för lång tid framöver. Men det finns en skyldighet om man kallar sig demokrat, det är att försvara demokratin och de som kämpar för denna var de än finns.

Visst är det bra att hålla igång en diskussion även med djävulen, och många regeringar har säkert sett Obama:s öppningar mot Iran som en första steg i en lång, mycket lång process där Irans relationer mot omvärlden skulle mjukas upp och en långsiktig möjlighet för landets befolkning att med tiden kunna njuta av frihetens frukter.

Men saker och ting utvecklar sig sällan som det är planerat, se bara på när Berlin muren föll för tjugo år sedan.

länk till site av Iranska "tredje vågen" http://thirdwave88.blogspot.com/

SvD DN DN AB SDS SDS VG VG DB POL EX DB DN AB VG VG DB DN VG DB SvD SvD DN SvD

6 kommentarer:

 1. Ahmadinejad är Mossad-agent och arbetar för Israel!!

  BEVISET: Ingen annan kan så effektivt dra Iran's ekonomi och rykte ner i smutsen!

  SvaraRadera
 2. Re: Nizze

  du äcklar oss :-(

  SvaraRadera
 3. Vilja, våld och vapenfett22 juni 2009 17:06

  Revolutionära gardet, LOL.
  Vilka jävla fittor det är. Står där i sina skägg och tror dom är coola. Dom skulle inte överleva en hel dag om USA intervenerade.
  Skjuter på obeväpnade tjejer duger dom till (finns bildbevis). Hahaha min gamla kustjägarpluton skulle leka med dom jävla töntarna.

  SvaraRadera
 4. 150 000 religöst troende militärer skulle jag inte vilja ha emot mig. Att gnälla om valfusk är löjligt när det egentligen är en diktatur av den religöse ledaren.

  SvaraRadera
 5. gnället om valfusk är det som fick bägaren att rinna över, när den lilla strimman av hopp släcktes så satte allt fart

  SvaraRadera
 6. Se vår blogg för en avslöjande artikel om en statskupp i Iran.

  http://thirdwave88.blogspot.com

  Tack!

  SvaraRadera