onsdag 17 juni 2009

Farligt ute


Peter Eriksson är farligt ute när han kör med påståenden och någon har sagt osv. vad händer med att ingen är skyldig tills motsatsen har bevisats, Peter Eriksson som ändå får betraktas som en rätt sansad och smart politiker, gör väl ett försök att utöka Miljöpartiets agenda så här ett år inför valet.

Men Christer van der Kwast är ändå en av Sveriges mest kontroversiella åklagare, och han har en stil där han kör med tvärsäkra uttalanden, men sen räcker inte det till åtal eller han förlorar, han har också en förmåga att inleda förundersökningar som väcker uppmärksamhet men som inte räcker till åtal.

Men det blir faktiskt lite pinsamt när Peter Eriksson på DN opinion idag skriver ”Det är tyst om Sveriges sannolikt största muthärva genom tiderna” om det är så att han sitter inne med information som kan styrka hans påstående så kan man undra varför han inte lämnat över dessa till åklagaren. För inte har han bara slängt ur sig ett sånt här påstående bara för att någon annan sagt att de hört att det är så, eller att han tror att något är på ett visst sätt.

Dags att växa upp och vara tydlig och inte komma med glidningar osv. det är den lägsta formen av politik


DN1 kommentar:

  1. Bara instämma till fullo, Mp är antimilitarister och hatar Gripen, det räcker för att förstå deras agenda.

    SvaraRadera