söndag 21 juni 2009

Mullornas Iran - en feg regim


”Våld är en dåres sista utväg” brukar det sägas, i Iran är våld något man tar till tidigt, och det avslöjar regimen, ljuset riktas på dem och de visar allt för tydligt vad de är för några. Mullorna är ett par maktgalna fanatiker, vi har sett dem förut i Tyskland på 30 talet i det röda Sovjetunionen, och på senare dagar på Balkan. Det är just det de är – fanatiker, för dem finns det finns bara ett svar ochtill det skall du anpassa dej. Vad som utlöser fanatism är oftast rädsla och fruktan, och där hav vi dem i all ynklighet, de rädda mullorna i Iran, beredda att göra vad som helst för att försvara sin makt.

Stöd det Iranska folkets kamp att fritt få välja sina ledare

SvD SvD DN DN DN DN AB SDS SDS VG VG DB DB DN SvD DN AB VG DB EX

6 kommentarer:

 1. here is a link to a very hard to see video. a women get shot in the street, people try to help but fail to do so. http://www.youtube.com/watch?v=Yi21hNoEkaE

  SvaraRadera
 2. Blockar du IP adresser från din blogg? är inte det fegt och odemokratiskt mot oss som inte vet hur man gör en blogg och vill delta i debatten på nätet?

  Skäms att snacka emot Irans icke-demokratiska metoder!!

  SvaraRadera
 3. Fick kommentera från en kompis internet, för det gick inte hemmifrån.

  Hoppas det är fel på min msn, och inte du som förbjudi mig att kommentera. Tack i så fall, och förlåt för anlagan.

  För övrigt, sluta vara naiv, Irans regering/regim har full kontroll. Demonstrationerna samlade faktiskt blyga tusental, och inte mer.

  SvaraRadera
 4. "För övrigt, sluta vara naiv, Irans regjering/regim har full kotroll. Demostrationerna samlade faktisk blyga tusental, och inte mer"

  Det är för att dom inte vågar. Googla illuminati :)

  SvaraRadera
 5. Araben
  om nu det är så att regimen i Iran har full kontroll på läget så är de nog ganska så ensamma om den definitionen av "full kontroll". det brukar ju betyda att INGEN vågar demonstrera osv, "ett tusental" ja det finns ju vissa filmbilder som visar klart fler och om det bara var ett par tusen så kan man undra varför de fåtal hotades vid fredagsbönen

  SvaraRadera