måndag 16 februari 2009

Mugabe längtar bort från Afrika

Nu har det visat sig att Mugabe visst har köpt ett stort hus i Hongkong. Upprördhet hos förståligt många, men gubben Mugabe 85 år, är inget än en stenhård diktator som skiter fullständigt i sitt land och dess befolkning, antingen är du med oss eller emot oss, den devisen har varit mycket tydlig i det land som tidigare var Afrikas kornbod, är du mot oss tar vi gård, din bostad, sätter dej bakom lås och bom eller helt enkelt låter dej försvinna. Men är du med oss belönas du med mark osv.

Det som är märkligt med Mugabe och Zimbabwe är att så många har blundat så länge. Av någon anledning har Sydafrika legat lågt hela tiden, att massa andra länder i Afrika inte reagerat är väl inte så mycket att förundras över, ledarna i dessa länder är lika dålig kålsupare även de.

Men det värsta är hur många i väst som har blundat och tittat bort, anledningen till detta är väl att Mugabe är en gammal god kommunist och då ser en massa intellektuella i väst att han är säkert snäll och gullig innerst inne och det är nog en missuppfattning han vill bara gott och införa en kommunistisk stat.

En känd Svensk författare har sagt att han inte förstår vad som har hänt med Mugabe, han som satt på golvet hemma hos författaren i Sverige och gullade med författarens barn. Även Stalin gullade med barn, men som vi vet gjorde det honom inte automatiskt till en god ledare

SDS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar