onsdag 25 februari 2009

SSPX:s Williamson farlig och feg

SSPX, om de någonsin hade en gloria så har den nu båda ramlat av och krossats.
SSPX anser att ”Andra Vatikankonciliet” där det i delen om andra religioner står att judarna fick inte längre anses förkastade och kunde inte längre kollektivt beskyllas för Jesu död, är ett brott mot den sanna tron, det bör komma i ljuset med tanke på vad fd? biskop Williamson har sagt om judeutrotningen i Nazityskland

Sen har det nyligen uppdagats att Williamson har kontakter med den kände förintelseförnekaren David Irving, som suttit i Österrikiskt fängelse så sent som 2006 för att ha förnekat förintelsen.

Enligt SSPX ledare så är Williamsson en from man, snicksnack! Han är både farlig och feg.
En lögn som upprepas tillräckligt många gånger av tillräckligt många blir tillslut en sanning, så gjorde nazisterna i Tyskland och så gör dess efterföljare Williamson och Irving idag.
Den judiska kvinna som överlevde förintelsen och ville träffa Wiliamson i Argentina blev bortmotad för han vågade inte träffa henne, vad säger det om denne fromme man?

Kravet på Påven borde fortfarande vara – skicka ut Williamson och hans gelikar i kylan uteslut dem ur katolska kyrkan, se till att de inte kan sprida sitt ljusskygga budskap i skydd av kyrkan längre.


SvD AB DAGEN AB2 SvD2

3 kommentarer:

 1. Trams. Det är helt olika frågot. Att tro på förintelsen har lika mycket att göra med att vara kristen som att tro på tomtar och troll. Din dumhet chockerar mig.

  SvaraRadera
 2. Vem är dum
  min point är vilket framgår ovan att Williamson är en förintelseförnekare som gömmer sig bakom att han är biskop.

  och vad menar du med att TRO på förintelsen, det gar inget att göra med att tro, den har existerat vare sig man vill eller inte

  SvaraRadera
 3. En lögn som upprepas tillräckligt många gånger av tillräckligt många blir tillslut en sanning... Lögnen är ju förintelsen som vi blir lurade att tro på!

  SvaraRadera