lördag 28 februari 2009

Monas taktiska missar räddar Alliansen

Alliansen kan tacka Mona Sahlin för hennes klantiga upplägg med den rödgröna gröten.
Det går inte att komma ifrån att alla som står till vänster om mitten inte gärna ser kamrat Ohly i en regering.
För många på socialdemokratiska högersidan så går det inte att välja ett sådant alternativ då återstår bara att kliva över blockgränsen.

Visst var de så att många inte förstod allt som alliansen gjorde i början och allt var väl inte helt lyckat heller, men tiden har visat att alliansen har stora kvaliteter, ta bara Borgs agerande i finanskrisen, Reinfeldts och framför allt Mauds tydlighet mot GM gällande SAAB, det är många som inser vänstergröten inte skulle agerat likadant, de har ju tydligt markerat att de skulle vilja vräkta miljarder över SAAB och bilindustrin till GMs glädje, precis som man en gång gjorde med varven.

Fler och fler inser att Alliansen idag är det enda alternativ som kan lotsa oss så helskinnade som möjligt genom lågkonjunkturen.


SvD SvD2 DN DN2 DN3 AB DAGEN DN DN5

3 kommentarer:

 1. Ja och sen väljer dom ju den mest inkompetente och komiske politiker världen har skådat till partisekreterare så det ser onekligen bra ut!!!

  SvaraRadera
 2. Mona är alliansen favorit.Dom vet att nästa val blir en lätt seger om Mona fortfarande är kvar

  SvaraRadera
 3. Klart är att Mona är ingen som verkar kunna sätta käppar i hjulen för alliansen, de enda käppar hon sätter är i sin egna rödgröna gröts hjul,
  Keep up the good work Mona

  SvaraRadera