söndag 1 mars 2009

Nytt jobb för Mona????

Dagens opinionsundersökning visar den hårda verkligheten för Mona Sahlin, hon har så lågt förtroende bland väljarna att socialdemokratiska partiets utskott säkert är skakat.
Efter röran vid skapandet av rödgröna gröten där Vänsterpartiet först inte fick vara med, sen tvärvändning där Ohly kom in i värmen och fick vara med, (säker en felbedömning då vänstern inte är helt ok för många socialdemokrater) var nog många väljarna inom socialdemokratin oroliga.

Sen har vi SAAB historien där Mona gör den fatala felbedömning att svenska folket tyckte det var helt ok att pumpa in mängder av miljarder i SAAB för att kanske rädda ett par tusen jobb,

Sen hoppade hon och rödgröna gröten av energisamtalen, och kommentarerna efteråt gjorde väl det hela inte bättre, det lät som om hon och de övriga i gröten inte fått den röda spaden i sandlådan, stackarna.

Alliansen har i krisens spår visat på starkt ledarskap och tydlighet, att sen både statsministern och industriministern ställt sig upp mot GM har nog både imponerat och förvånat många på vänstersidan och gett Alliansen cred långt över partigränserna

SvD DN DN2 SMP DAGEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar