måndag 6 april 2009

Cirkus Wanja turnerar vidare

Som en varm anhängare av vår nuvarande regering kan man inte annat än att bocka, buga och tacka Wanja, med henne och Mona vid rodret på de två ben som arbetarrörelsen står på så kommer nästa valrörelse och val gå som en dans. Eller lever de efter devisen att all publicitet är bra, det betyder att AMF såpan kommer att fortsätta snurra i media ett bra tag framöver. Kul för oss bloggare men det börjar bli lite uttjatat nu


SvD DN AB SDS HD SMP BOT

3 kommentarer:

 1. Visst är det så att vännerna i den rödgröna rörans allians fått till ett riktigt "dreamteam". Med Wanja, Mona, Ibrahim och Thomas gör det verkligen succé. Målet verkar vara stenhårt inställt på att inom en snar framtid komma under 25 procents strecket i opinionsundersökningarna.

  Så bra jobbat vänner, kör ni i samma stil då kommer ni att nå det målet också. Detta verkar verkligen vara valarbetare att lita på.

  SvaraRadera
 2. snart det kan redan har hänu i kväll att de är under 25% i snyherhet som hon får stöd av viissa socialdemokrater som säger hon är så bra

  SvaraRadera
 3. Nu går skam på torra land !

  Medlemmarna måste gå samman och diskutera möjligheterna att avsätta/byta ut sina förbundsordförande för hela högen är ju KORRUPTA ! Dom uttalar sitt stöd till Vanja-Korrupt ! Det är ju inte klokt alltihop ! Vad är detta ?

  Hela LO och Fack-farsen är ju korrumperade, nä det är snart dags att packa sin väska och flytta från Sverige, det blir bara värre och värre,det finns ingen framtid eller framtidstro kvar, fy…..
  Stackars våra barn som ska växa upp i detta land, hu….

  SvaraRadera