lördag 11 april 2009

Du bestämmer deras pensioner

Faktum att upprördhet över olika pensionsavtal inom näringsliv osv som vanligt bara kommer att resultera i just upprördhet och det gamla vanliga tjatet om att de bör lämna tillbaka pengar. Men det som biter bäst är att använda sin makt och byta till den bank, försäkringsbolag, telecomoperatör eller vad det nu är som ger dej bäst utdelning för pengarna, vill man väga in att ledningen har låga löner och låga pensionsavtal så väg in det och väld leverantör av de tjänster du vill ha därefter.

Så använd din konsumentmakt att visa ditt missnöje, svensken byter mycket sällan enligt statistik bank, så bankerna kan luta sig tillbaka och göra vad de vill mej höjda avgifter osv för de vet att kunderna är trogna och tacksamma, och de byter inte i första taget.

Men om du är missnöjd BYT, för inga kunder inga bonusar eller fantiasipensioner, hur enkelt som helst

SvD DN

2 kommentarer:

 1. Tack och lov har jag tydligen hittills lyckats göra vettiga val. Håller med att det är vi vanliga konsumenter, medlemmar etc som skall byta. Dvs rösta med foten!

  SvaraRadera
 2. Hur få en förändring?

  Den manliga stödpatrullen har förnedrats tillräckligt. Ständigt omge bimbon med sitt skyddande staket och hela tiden noggrant inpränta i henne exakt vad hon skall säga. Bara pys nu, ta timeout. Det där får du klara ut själv, lilla vän. Det är du som är partiledare.

  För övrigt anser jag:

  SVERIGE UT UR EU!

  SvaraRadera