söndag 26 april 2009

En svinig historia

Risken för en pandemin borde om det stämmer att svininfluensan överförs människa till människa var oerhört mycket större än vad den var när fågelinfluensan dök upp. Dessutom ligger en panik mycket närmare för vem vet var han eller hon som står bredvid dej på tunnelbanan varit eller vem han träffat.

Det är bra att svenska Smittskyddsinstitutet ligger lågt och inte rekommenderar en allmän vaccination, för ännu vet vi inte vart detta tar vägen, dock så är en fråga berättigad – har vi vaccin så att det räcker? Det kan ju också var en anledning till att inte rekommendera allmän vaccination, de vill inte gå ut med att vaccinet inte räcker. Det här med att inte var med riktigt från myndigheternas sida har vi ju sett tidigare, t ex vid Estonia, tsunamin och fågelinfluensan där det absolut inte fanns vaccin så att det räckte.

Sen återstår frågan om det bara är ett muterat virus eller om t ex terrorism ligger bakom, låt oss bara slippa mer korkade idéer om att USA eller multinationella företag ligger bakom

Läs gärna tidigare inlägg med kommentarer al-Qaida och svininfluensan

SvD AB AB AB DN DN DN DN SDS VG DB POL POL POL POL SvD SvD DN DB POL POL SvD DN AB VG VG VG DB POL SDS DB HD BOT SvD

5 kommentarer:

 1. Du menar att USA och Mexico sprider nyheten för att få ett skäl att stänga gränsen inför en gemensam aktion mot drogsmugglingen? Skulle aldrig få för mig att påstå något sådant. : )

  SvaraRadera
 2. Ja, och du tror att Rotschild, Rockefeller, Warburg är mindre rika än Bill Gates och Kamprad. Läs The secrets of federal reserve, Bankerna & Skuldnätet till att börja med, sen kan du fortsätta och vakna! Finns ingen dold agenda alls i världen - eller hur?

  SvaraRadera
 3. Nej vaccinet räcker definitivt inte eftersom det ännu inte finns något vaccin mot just denna influensa.

  SvaraRadera
 4. Vaccin är slöseri med pengar på nåt som kan 'mutera'. Det som behövs är lätta, små och genomskinliga ansiktsskydd som skyddar både näsa/mun OCH ögon på ett sätt som hejdar virusspridning, men som ändå gör det möjligt att fortsätta mötas och prata med vänner live. Folk i allmänhet hade börjat koka i ilska över att förlora sina hem bara för att en elit hade i bonussök spelat bort biljoner på hasardspel. Då är det naturligt att det dyker upp nåt skrämmande såsom terror eller nåt skrämmande och kryptiskt sjukdomsutbrott - som alltid har dämpande effekt på folks ilska.. Hade inte det här hemska dykt upp kanske folk hade fortsatt ventilera sin ilska bland sina vänner, som till slut växt till stora demonstrationer på torg, som till slut tvingat politiker att beskatta tillbaka alla pengar som elit tjänat på deras hasardspelande med andras pengar..

  SvaraRadera
 5. Nu får det vara nog med "svininfluensa" vansinne! Bara att sprida denna organiserade låtsas smitta medialt och det det ställer till mentalt i människors medvetenande är det som utgör den verkliga skadliga smittan.
  Hoppas det finns tillräckligt med självständigt tänkande människor som inser att de är utsatta för mental krigsföring.
  Detta anfall mot mänskligheten bygger på att de anser massorna vara kompletta enfaldiga idioter tillräckligt hjärntvättade och robotiserade att lyda de ännu större idioterna.
  Man skall komma ihåg att vacciner kan innehålla mycket mer än vad de påstås innehålla för att utföra ännu unknare och ondskefullare syften.

  SvaraRadera