torsdag 16 april 2009

Fredrick Federley vill bli minister

Federley känner sig sviken av media, ingen bryr sig om att skriva nått om honom just nu, han som t ex kan lägga en HBT syn på krisen, säkert något som många är nyfikna på. Det är ju flera veckor sedan han var med bland tidningarnas huvudnyheter, stackaren det kan ju inte vara så lätt för en som lever av spaltmeter.

Allvarligt talat vilket skämt, ombilda regeringen för att det parti som har fått flest röster i valet också har fått flest ministerposter, hur är egentligen Federley´s syn på demokrati?

Klart är att förhandlingar skedde skede före och efter valet mellan partierna i alliansen om hur ministerposterna skulle fördela sig, så vad är problemet? Kan det vara så att riksdagsledamot Fredrick Federley suktar efter någon ministerpost för egen räkning kanske, men han hittar ingen centerpartist minister som vill avgå. ja då återstår ju inget annat än att kräva ombildning för att komma i fråga som minister.


SvD SvD AB DPS

1 kommentar:

  1. Sanningen är att Fredrick Federley verkar vara en mycket omogen person som med sitt´track-record knappast kvalar in till att vara minister

    SvaraRadera