lördag 21 mars 2009

AMF:s ledning har stulit dina och mina pengar

Nu har det gått alldeles för långt
Fackets och arbetsgivarnas gemensamma försäkringsbolags styrelse har på ett ohämmat och utan jämförelse girigt sätt sett till att sko sig på vår bekostad. det finns bara en sak att säga
BETALA TILLBAKA
Pengarna som de har lagt beslag på är pengar som vi har avstått för att de skall komma oss tillgodo i form av en bättre pension, inte har vi avstått en del av vår lön för att ge enorma pensionsavsättningar till en VD eller ledningspersoner i AMF. Det är helt oförsvarbart, detta är väl det enda goda med finanskrisen, alla konstiga bonus avtal och pensionsavtal kommer till ytan


SvD SvD2 SvD3 AB DN DN2 SDS

4 kommentarer:

 1. Ja, och det är inte samma sak som med andra företagsledare som mer eller mindre duktigt ser till att något produceras och säljs. Här är det som du säger andras pengar som man glufsar i sig, även om avkastningen har en koppling till god förvaltning. Helt sanslöst, bojkotta AMF och andra rövare!

  SvaraRadera
 2. Rikspolitikerna kan få 20- procentiga lönelyft i höst. Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen Sven-Erik Österberg vill frysa lönerna. Näringsminister Maud Olofsson ger sitt stöd men inte statsminister Fredrik Reinfeldt.

  SvaraRadera
 3. Anonym 11:42

  visst kan det tyckas vara orättvist, skillnaden mot AMF direktörer och övriga är att, oavsett vilken politisk tillhörighet våra riksdagsledamöter har så arbetar de för vårt allas bästa, dvs du kanske inte tycker att det de gör är det du vill, men vi får utgå ifrån att de alla vill landets väl. Om vi inte gillar vad de gör så röstar vi bort dem nästa val. Någon direktör som basar över din pension, har du ingen aning om hur han sköter sig eller vad han tjänar och har för förmåner, däremot riksdagsmännen är ständigt påpassade av medis osv. Jag anser att riksdagsmännen och statsråden skall ha en bra lön, däremot kan jag hålla med om att stora löneförhöjningar hur välmotoverade de än är i tider som dessa inte är direkt smidigt.

  SvaraRadera
 4. Läs om fondindustrin och dess bedrägla trick för att ge intryck av värdeskande. Den stora skandalen är inte bonus eller avtal, den är att denna industri som förstör värde tillåts existera.

  citizensaudit.com

  SvaraRadera