onsdag 18 mars 2009

Påven är avundsjuk

Får inte Påven ha sex så vill han inte att någon annan skall få det heller.

Påven, Vatikanen och diverse andra katoliker har en idé om att det finns en bättre väg än att använda kondomer, de talar sig varma för avhållsamhet, såsom de neokonservativa i USA, som vill dra in bidrag till tonårsmammor med motiveringen att de inte borde haft sex.

Påven får ju inte ha sex, och i dagens värld så blir han och hans gubbar i Vatikanen mer och mer ensamma, så de kör hårt med frågan om avhållsamhet med förhoppningen om att inte bli de enda som inte får ha sex.

Att som Påven säga att kondomer dessutom gör saken värre är lika illa som när Jacob Zuma, ledare för ANC i Sydafrika sa att han hade duschat för att skydda sej mot hiv/aids efter att ha sex med en kvinna han viste visste var hiv/aidssjuk.

Påven och Vatikanen får ta på sig ett stort ansvar för det lidande som aidssjuka får genomlida och nästan ännu värre, alla de barn som blir föräldralösa till följd av aids. Det finns i dag miljontals föräldralösa barn som liver i fattigdom och misär till följd av aids, enligt Vatikanen så är det visst ok att de oskyldig barnen straffas för att kondomförbudet skall efterlevas.

Vakna! och se vad världen som den är, jag kan inte förstå hur Vatikanen kan lyckas göra dessa klavertramp gång efter gång, man kan argumentera att det är en religion och de få ha vilka idéer de vill. Men katolska kyrkan är en mycket stor religion och vad Påven säger ha ren mycket stor inverkan på många människors liv, så han har ett enormt ansvar.

SvD SvD2 AB DAGEN

1 kommentar:

  1. Tycker det är strålande att religionerna börjar visa sin dumhet. Om de fortsätter i den här takten har de förhoppningsvis inte så många hjärntvättade offer kvar om ett par decennier.

    Så jag säger till påven - fotsätt såhär så slipper vi andra konstant påvisa religionens brist på kunskap och sanning =)

    SvaraRadera