tisdag 31 mars 2009

Kycklingterrorister II

Nu visar det sig att glas i kyckling inte är en isolerad svensk händelse utan det ser mer ut att vara en del av en större aktion, om det inte är frågan om några idioter har inspirerats av terroristerna i Sverige. Men den viktigaste frågan är vad gör polisen? Kommer vi få se några gripanden, kommer vi få se några domar? Och för vadå i så fall? Risken är att det blir någon tafatt brottsrubricering typ ”förstörd råvara” eller nått liknande. Detta är ett terrorbrott och inget annat, och skall behandlas av polis och rättsväsende som ett sådant.

Det springer tydligen runt några rubbade personer som tycker att det är helt ok att lägga glas i kycklingar oavsett vilken skada de kan göra på den som äter dem, detta gör de med ursäkten att kycklingarna behandlas illa och att det är fel att äta kött. Alla har rätt till sin åsikt, och att på fredlig väg propagera för denna, men med sådana här aktioner har man valt att kliva utanför samhället och strunta i andra människors liv. Dessutom är de så fega att de inte vågar stå för vad de gjort – för vem har hört talas om någon som tagit på sig skulden.

Läs gärna mitt förra inlägg om ”kycklingterrorister” med en del skumma kommentarer från sympatisörer till terroristerna

http://asikteromallt.blogspot.com/2009/03/kycklingterrorister.html


DN.se SvD AB SDS HD KB YA YA2 VG VG2 DB SvD2 AB2 AB3 DN2 SDS2 SDS3 AB4 SvD3 SvD4 DN3 SDS4 AB5

6 kommentarer:

 1. Exakt vart har du för källa till att det ska vara några djurrättare som gör det här? Varför skulle en djurrättare jobba på ett slakteri ens?
  Ditt svin, antar att du blev tappat ofta som liten.

  SvaraRadera
 2. Kul kommentar
  den säger nog mer än du hade tänkt
  fundamentalister och fanatiker är ofta beredda att göra "vad som krävs", och många av dessa virrpannor betraktar betraktar dessutom det dom gör som ett krig och då är allt tillåtet

  SvaraRadera
 3. Har man hittat glasbitar i hallalkyckling?

  SvaraRadera
 4. I dag glasbitar, i morgon nervgifter...

  SvaraRadera
 5. Luktar konstprojekt lång väg. Examensarbete?

  SvaraRadera
 6. betyder det att vi får äta tysk kyckling från och med nu? har för mig att de behandlas ännu sämre än vad de svenska hönsen gör, så det känns som om det är "terrorister" som ligger bakom det så är det väldigt kontraproduktivt

  SvaraRadera