onsdag 25 mars 2009

Swedbank har klantat sej – du får betala

När Swedbank omotiverat höjer sina lån som är bundna på 60 dagar sker det för att de vill behålla sin vinst då banken går dåligt. Swedbanks lednings vansinnesaffärer i Baltikum får du nu betala, de som drev in banken i Baltikum de sitter kvar med sina höga löner, men du som valde Swedbank som långivare får nu betala ledningens klantiga affärer.

Det fina med 60 dagars bundet lån är att lånen endast är bundna i 60 dagar, när det är dags att sätta om lånet är det bara att kolla upp med de andra bankerna och se vilka villkor du får där och flytta sen dina bankaffärer från den bank som vill skinna dej. Utan kunder så får bankerna packa ihop, om det är fler som är otrogna sina banker så ökar trycket och de blir tvungna att kliva ner från sina höga hästar och möta sina kunder som just det de är – kunder.

Om du vill stödja klantiga bankledningar i deras lek så skall du självklart inte byta bank, utan stanna kvar hos Swedbank (om sanningen skall fram så är nog SEB inget riktigt bra alternativ det heller)

Detta är inte ett bättre agerande än att fixa sig enorma bonusar eller penioner på kunders, medlemmars och försäkringstagares bekostnad. Visst är det samma stuk, "Låt de andra betala för mej" går igen, ledning och ägare för nog stå för notan, såsom GM borde stå för SAAB


DN DN2 HD AB E24

1 kommentar:

 1. Har inte full koll på hur och vem som klantat sig men klart är för vår samt vår bekantskapskrets att banken har blevit sämre.
  I 12 år har vi varit nöjda kunder utan krav.
  BAnken har lånat ut pengar till husköp o.s.v och har gett oss ett gott intryck.
  Nu den senaste tiden har de dock agerat ytterst tveksamt och behandlat oss dåligt på
  alla tänkbara sätt...
  Nu byter vi Bank omedelbart.......får se hur lönsamt det blir för Swedbank i längden.

  SvaraRadera