tisdag 24 mars 2009

Förstår Wanja något överhuvudtaget? – dags att avgå?

Det är rent pinsamt att se hur Wanja Lundby-Wedin uttalar sig,
Hon har inte förstått konsekvenserna av ETT pensionsavtal, vem kan överhuvudtaget lita på hanne gällande någonting, den naturliga frågan som medlemmarna och andra i LO:s ledning i framtiden måste ställa sig är ”har hon förstått?”.

Förstår hon konsekvenserna av de avtal som LO tecknar med sina motparter? de måste vara mer omfattande och komplexa än vad ett VD avtal är.

För Wanja finns bara två alternativ, Avgå eller avgå

Aftonbladet AB2 AB3 SDS DN DN2 DN3 SvD SvD2 SvD3

4 kommentarer:

 1. eller gå av... på mitten...

  SvaraRadera
 2. Sluta klaga på oss sosarn. Vi sosar har alltid kämpat för jämlikhet, det är ju självklart att sosetoppen är mera jämlik än oss andra. Det är en gammal sosetradition. Se bara på fru Persson, självklart ska hon ha en mera jämlik pension än oss andra.

  SvaraRadera
 3. När jag talade med an gammal vän i eftermiddags, så kom vi in på detta med vidlyftiga ersättningar och bonusar.

  Min vän sade ” det är inget annat än rent tjuveri det är stöld av folkets pengar, man kan grovt säga att dessa människor tillhör tjuvkategorin dom har bara bytt kofoten mot portföljen”

  Tänkvärt !

  SvaraRadera
 4. Minns Anita Gradins stora intervju i SvD för några år sedan när hon pensionerat sig från Bryssel: "Jag har gjort en fantastisk klassresa." Avslöjande men inte förvånande. Höjdarna inom sossarna vill inte känna sig som folket, de vill häva sig uppåt i systemet, byta klass. Grattis Anita, du lyckades! Stackars alla idioter bara, som du lyckades lura att tro att du ville vara en av dem. Så där är det med alla höjdarna inom (s), det handlar bara om en karriär och ett utnyttjande av populasens naturliga avundsjuka.

  SvaraRadera