onsdag 25 mars 2009

Kan människan inte bara avgå

Wanja
Hon har i flera år stått och ojat sig över höga löner osv i näringslivet, när sanningen kryper fram visar det sig att hon har en ganska så rejäl dusör varje månad i form av lön och arvoden, sen visar det sig att hycklaren dessutom själv har varit med och fattat (eller enligt henne själv varken fattat eller förstått) beslut om enorma bonusar och pensioner på sina medlemmars bekostnad, nu får vi höra snack om ”vi har nu lärt oss” och ”det kommer inte att upprepas” vilket dravel,

Wanja! avgå nu så att vi slipper höra mer om eländet, och så att vi kan få nått nytt att förarga oss över.

SvD SvD2 AB AB2 DN2 DN SDS AB3

4 kommentarer:

 1. Men varför i all världen skall Wanja avgå? Hon gör ju ett storartat jobb när det gäller att dra ned opinionsstödet för socialistalliansen. Ju länger hon håller på ju bättre är det.

  Det är fler Wanjor inte färre som vi vill ha.

  SvaraRadera
 2. En person offras för att behålla det korrupta systemet vid liv.

  Kassörskan i en butik riskerar fängelse om hon nallar från kassan, men en höjdare i socialdemkoraterna får en dunk i ryggen om han roffar åt sig miljoner.
  I värsta fall läcker det ut i media, då riskerar han att få sparken.

  Varför uppfanns "pressstödet" tror ni?
  Jo, för att ha koll på vad media skriver och behålla vårt korrupta system vid liv.

  SvaraRadera
 3. jojo
  visst, du har delvis rätt

  men det är faktiskt inte så dumt att företrädare för vänstern blir tvungna att avgå när det avslöjas att de inte lever som de lär, i långa loppet så underminerar detta tilltron till den socialdemokratiska ledningen, och därmed sviker väljarna partiet och sen vinner Alliansen även nästa val.

  SvaraRadera
 4. Kan hålla med om att det är bra om sosse toppen dräneras. men det är nog lite för tidigt, det är fortfarande tid att etablera sig inför nästa val, så hon kan gott sitta kvar ett år till.

  SvaraRadera